Sztárok

„Erre büszkének kell lenni” – amikor egy nő hoz drámai változást egy férfi életébe

Dombóvári Istvántól Robert Downey Jr.-on át Majkáig sok mindenkivel megtörtént a dolog a hazai és a nemzetközi sztárvilágban is.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak a nőknél nagy kérdés, mikor van ideje a gyerekvállalásnak, de ez tévedés. A férfiaknál is van egy pont, amikor már nem az újabb sikeres projekt, egy sokadik megélhetési láb lesz a legfontosabb.

„Tenyerén hordozott az élet, de…”

Dombóvári István az egyik legtöbbet foglalkoztatott hazai humorista, aki még a Drága örökösök című sorozatban is feltűnt. Showder Klub, Gyertek át, állandó fellépések, műsorvezetés – munkája van bőven, mégis jó ideje érzi már, hogy az életében megváltoztak a prioritások. 

„Imádom a munkám, úgy érzem, rengeteget dolgoztam azért, amit mára elértem, a tenyerén hordoz az élet, de a család hiányzik” – mondta idén tavasszal a 41 éves Dombóvári a Best magazinnak.

Dombóvári István (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

„Egy dolog nem jött össze, minden más igen. Azt gondoltam, negyvenéves koromra három gyermekem lesz, és velük játszom majd. Valószínűleg eddig nem voltam alkalmas, avagy nem álltam készen az apaszerepre” – magyarázta a humorista. Hogy az értékek fontosságát mi változtatta meg benne, azt persze csak ő tudja pontosan. Lehet, hogy a kor, lehet, hogy egyszerű, hétköznapi felismerések, és lehet hogy, a kedvese, Lilla.

Kibékült a barátaival, háromszoros apa lett

Drogok, elvonó, biszexuális kalandok, melyekről a dalszövegeiben vallott… Robbie Williams élete sokáig olyan volt, ahogyan az a rocksztárok nagykönyvében meg van írva. Egészen 2006-ig, amíg meg nem ismerte a török-amerikai színésznőt, Ayda Fieldet. A pár idén ünnepli a kilencedik házassági évfordulóját, és három csoda szép gyermekük is született. Ayda nemcsak a családot fogja össze, de Robbie munkáját is segíti. Mellette van minden turnén, minden koncerten és tévés fellépésén.

Ayda Field és Robbie Williams (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

„Ayda lett Robbie menedzsere, karrier-tanácsadója, legjobb barátja, dietetikusa, mentora és bizalmasa. Robbie egy elveszett lélek volt, amikor találkoztak. Ma már képes megélni és feldolgozni azt a hihetetlen sikert, amit a munkájában elért, de sokkal jobban szeret mackónadrágban ülni a kertben a gyermekeivel” – mondta a házaspár egyik barátja a The Sunnak. De Williams feleségének köszönhető az is, hogy Williams hosszú évek után kibékült egykori csapata, a Take That tagjaival.

Nyíltan beszélt az érzelmekről

„Ilyennek képzelem el a tökéletes kapcsolatot” – olvashattuk néhány hete a Best magazin hasábjain Fluor Tomi vallomását. Ritkán fordul elő, hogy egy férfi nyilvánosan kijelentse ezt, még akkor is, ha tényleg így gondolja, így éli meg a dolgot. A Wellhello rapperének kapcsolata már csak azért is különleges, mert régóta ismeri kedvesét, sőt Mesi Tomi több klipjében is szerepelt, de hosszú évekig csupán baráti volt a kapcsolatuk. Bár a szerelmük még friss, a 31 éves zenész nagyon határozott a jövőjüket illetően.

Fluor Tomi (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

„Ha minden jól alakul, akkor bármit el tudok képzelni Mesivel, persze, még korai lenne ilyenekről beszélni. Már a gyerekvállalás is szóba került közöttünk. Persze nem most, de pár év múlva akár benne is lennék a családalapításban. Úgy érzem, a kapcsolatunk több puszta fellángolásnál, és teszek is érte, hogy tényleg komoly legyen.”

A pokolból a mennyországba jutott

Közel húsz évvel ezelőtt Robert Downey Jr. élete egyet jelentett a drogokkal és a bulizással – sokan vannak Hollywoodban, akik most, a Bosszúállók befejezése kapcsán ugyan állva tapsolnak, és kalapot emelnek Downey és az egész Marvel-csapat teljesítménye előtt, de 2002-ben még arra tippeltek volna, hogy a színész meg sem éri ezt az évet. A sztár mindent meg is tett annak érdekében, hogy elvigyék a drogok, ám a sors kegyes volt hozzá, és az útjába sodorta Susan Levin producert. Ő a fő oka annak, hogy a színész 2003-ban sikeresen részt vett az elvonókúrán, és immár hosszú évek óta tiszta tud maradni, erről Downey több interjúban is beszélt.

Susan Levin és Robert Downey Jr. (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

A házaspárnak két gyermeke született, akiket a színész imád, noha eleinte rettegett attól, hogy újra apa lesz, mert első házasságából született fia mellett nem volt ott, így apjához hasonlóan neki is meggyűlt a baja a függőségekkel. Downey végül rájött, hogy a gyermekei mellett a helye, és támogatnia kell őket, mindegy, hogy csak most tanulnak járni, vagy segítségre van szükségük az életük újrakezdéséhez. Hogy ki segített neki elhinni, hogy igenis jó apa? Természetesen Susan.

Tényleg csak pozitív irányban változott?

Még nagyon friss Harry herceg és Meghan hercegné házassága, hiszen csak tavaly májusban mondták ki az igent, de sokan máris arról beszélnek, hogy mennyire megváltozott a herceg a neje mellett. A dolog érdekessége, hogy Harry esetében legalább annyi pozitívumról lehet olvasni, mint amennyi negatívumról. Meghan hatására Károly herceg kisebbik fia megtanult jegyzetek nélkül beszédet tartani, egészségesen kezdett étkezni, és leszokott a dohányzásról is, ugyanakkor számos (önként) távozó egykori alkalmazottjuk állítja, hogy Meghan maga a báránybőrbe bújt farkas, akinek hatására Harry herceg sorra rúgja fel a családi hagyományokat, és még testvérével, Vilmossal is elhidegültek egymástól. Tény, hogy Harry sokkal védelmezőbb lett, ami a saját és a családja életét érinti, de ez talán csak annak tudható be, hogy van egy nő az életében, akit nem szeretne elveszíteni úgy, mint az édesanyját.

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Peter Nicholls – WPA Pool/Getty Images)

Ma már az otthon az első

Ha nem is maga Majka, de gyermekei anyja, Hajni beszélt arról, hogy mennyire megváltozott Peti személyisége az elmúlt években. A kétgyermekes apuka életéből szinte teljesen eltűntek a vad éjszakai bulik, és a helyükre esti családi programok kerültek.

Majka (Fotó: MTI/Nyikos Péter)

„Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik, és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot. Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem” – mesélte 2018-ban a Storynak Hajni.

„Erre a változásra büszkének kell lenni”

Megváltozott az értékrendje Cookynak is, amióta édesapa lett. Ahogyan arról a Mokkában mesélt egy évvel ezelőtt, ma már nem érdekli, hogy milyen autóban ül, vagy hogy megszerezze a legújabb telefont.

„Az apaság előtt szerintem mindenki egy kicsit egoista, vagy önző. De nekem a fiam születése után a legfontosabb Kevin és Debóra lett. Remélem, nekik köszönhetően jobb ember lettem. Ez nagyon jó érzés” – mondta a rádiós, aki azokat a pillanatokat értékeli a legjobban, amelyeket a családjával tölthet: a fürdetést, a pelenkázást, de még az éjszakai ringatást is imádja.

Cooky és Debóra (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

„Erről szól az élet. Hogy ott van egy kisbaba, aki a tied, és vigyázol rá, óvod őt, és segítesz neki. Ezt nem szabad szégyellni, erre nagyon büszkének kell lenni!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top