Sztárok

Zátonyra futott Völgyi Zsuzsi házassága

Völgyi Zsuzsi és férjének házassága négy év után futott zátonyra. Az énekesnő már el is költözött gyermeke apjától.

Négy év után ért véget Völgyi Zsuzsi és férjének házassága. A Blikk információi szerint az énekesnő hároméves kislányával már el is költözött férjétől. A lapnak megerősítette, nincs harmadik fél, az évek óta tartó építkezés, a nyugodt otthon légkörének hiánya őrölte fel a házasságot.

Négy év után tönkrement Völgyi Zsuzsi házassága

Völgyi Zsuzsi életében új fejezet kezdődött. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

“Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk. Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam” – mondta Völgyi Zsuzsi, aki emiatt sokat veszekedett férjével, és aki úgy érzi, a távolság végleg megpecsételte a házasságukat.

(Nyitó kép: smagpix/ Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top