nlc.hu
Sztárok

Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás szakítása

Szakíthatott 20 évvel fiatalabb párjával Völgyi Zsuzsi

Sokáig nem akarta megmutatni a nyilvánosságnak a kedvesét.

Állítólag véget ért Völgyi Zsuzsi párkapcsolata. Szakíthatott a 44 éves énekesnő és a közel 20 évvel fiatalabb párja, a nemzetközileg is elismert nagybőgős, Kökény Tamás – írja a Bors a hot! magazinra hivatkozva, amely interjút készített Völgyi Zsuzsival. Az énekesnő ebben az életéről mesélt, ahol kihangsúlyozta: szingli anyaként – kevés segítséggel – kénytelen boldogulni.

Völgyi Zsuzsi,

Véget érhetett Völgyi Zsuzsiék románca 2 Fotó: Sajtószoba

„Egyedülálló anyaként nehéz helytállni, és megoldani, hogy időben eljussak mindenhová” – fogalmazott Völgyi Zsuzsi, azt sejtetve, hogy véget ért a kapcsolata a jóval fiatal párjával, akit először tavaly februárban mutatott meg.

Mint a Bors megjegyzi, a közös képeik is eltűntek, ami szintén a szakításukra utal.

Az énekesnő amúgy tavaly márciusban a párkapcsolata kapcsán arról beszélt, hogy egyre erősebbek az érzelmeik. Igaz, még nem laknak együtt, de a kislánya már megismerte az új választottját. „Azt mondják, hogy egy év után eltűnik a rózsaszín köd. Nálunk olyan érdekes ez: mintha egyre erősebb lenne ez a rózsaszín köd. Nem elillan, hanem inkább erősödik az idővel. (…) Ő nem tudta, hogy én ki vagyok. Én sem tudtam, hogy ő ki. (…) Nem tudtunk egymásról semmit. Nagyon sokat adott hozzá, hogy az ismerkedésünk alkalmával egyikünknek sem voltak előítéletei a másikkal” – árulta el akkor Völgyi Zsuzsi, akinek az életébe – elmondása szerint – a legjobbkor érkezett Tamás: visszaadta a hitét a szerelembe és önmagába is. „Nem gondoltam volna, hogy őt zavarná, mert annyira szépnek látott, és elmondta 500-szor, hogy mennyire gyönyörű vagyok. És pont emiatt is szerettem bele, mert annyira erősített és sokat adott a lelkemnek. Nem hittem el, hogy egy férfi ennyire tud rajongani egy nőért” – vallotta be akkor az új párjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top