nlc.hu
Sztárok

Völgyi Zsuzsiék továbbra is együtt

Megszólalt az állítólagos szakításáról Völgyi Zsuzsi, mindent tisztázott az énekesnő

Kiderült, továbbra is együtt van-e a 18 évvel fiatalabb párjával.

A napokban az a hír röppent fel, hogy állítólag véget ért Völgyi Zsuzsi párkapcsolata, szakíthatott a 44 éves énekesnő és a 18 évvel fiatalabb párja, a nemzetközileg is elismert nagybőgős, Kökény Tamás. Völgyi Zsuzsi azonban most cáfolta a szakítást, elmondása szerint továbbra is tökéletesen boldogok egymással, sőt egyre erősebb a szerelmük.

Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás,

Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás boldogabbak, mint valaha – Fotók: (b): Sajtószoba // (j): MTI/Bruzák Noémi

A félreértés egy cikk kapcsán keletkezett, amiben arról beszéltem, hogy milyen az életem gyermekemet egyedül nevelő anyaként. Az viszont, hogy Glória édesapjával elváltunk, korántsem jelenti azt, hogy szingli lennék. Tamással nagyon boldogok vagyunk, óriási terveink vannak az idei évre, közös projektekre készülünk” – magyarázta a Blikknek az énekesnő, hozzáfűzve: még csak hullámvölgybe sem került soha a kapcsolatuk, mert Zsuzsi párja szakmabeliként megérti az énekesnő hektikus életmódját.

Mi ezt a kapcsolatot nagyon komolyan gondoljuk, viszont fontos tudni, hogy nem aggódom a jövőn. Nem foglalkozom azzal, mi lesz 20 év múlva; most nagyon boldogok vagyunk” – jegyezte meg.

A szerelmesek ráadásul idén nemcsak a zenében, hanem a magánéletben is szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. „Szeretnék idén összeköltözni Zsuzsival. Most épp lakást keresek, akkorát, amiben mindhárman kényelmesen elférünk” – árulta el a bulvárlapnak Kökény Tamás, hozzátéve, hogy Zsuzsi kislányával, Glóriával is nagyon jól kijön, illetve az ő édesanyja is az első perctől fogva elfogadta Zsuzsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top