nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárpárok nagy korkülönbséggel

Magyar sztárpárok nagy korkülönbséggel: van, akinél közel 40 évvel fiatalabb a párja

Rácáfolnak minden előítéletre, a nagy korkülönbség ellenére is köszönik szépen, boldogok.

A magyar sztárvilágban is akadnak párok, akik a közöttük lévő nagy korkülönbség ellenére is kijönnek kiegyensúlyozott kapcsolatban, házasságban élnek.

Czutor Zoli és Zsanett

Czutor Zolit és feleségét, Czutor-Kilián Zsanettet a nézők a Nyerő Párosban ismerhették meg közelebbről. Zsanett 20 évvel fiatalabb a Belmondó frontemberénél. Bár a fiatal nő szülei először ellenezték a kapcsolatot, végül megbékéltek lányuk döntésével. Zsani nemrég pedig életet is adott harmadik közös gyermeküknek, Franciskának, aki Czutor 6. gyermeke.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Harmadik közös gyermekük, Franciska nemrég született (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb kedvese, Balaton Dóra

Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra már 13 éve vannak együtt, és a 38 éves korkülönbség ellenére stabil a kapcsolatuk. A korkülönbséggel most már egyáltalán nem foglalkoznak, kapcsolatuk elején pedig viccesen fogták fel a dolgot. Amikor például Ernyey megismerkedett Dóra szüleivel, ő ajánlotta fel a tegeződést, mert anyósánál és apósánál is idősebb.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Ernyey Béla 38 évvel idősebb Dóránál. (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Stohl András és Vica

Stohl András felesége, a nála 19 évvel fiatalabb Vica kapcsolata kiegyensúlyozott, sőt, hamarosan megszületik első közös gyermekük is. 

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Stohl András nagyon várja 5. gyermeke születését. (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

„Nagyon jó tulajdonsága Vicának, hogy nem akar megváltoztatni, inkább bebizonyította, hogy olyan társai lehetünk egymásnak, ahol nincs főnök, nincs alá-fölé rendeltségi viszony, nincs olyan, hogy nekem valamit lehet, neki meg nem. Egy kérése volt, hogy mindig merjünk egymáshoz őszinték lenni, mert akkor tudunk fejlődni és jobbá válni. Azt szokta mondani, azon van, hogy ne csak a szerelmem legyen, hanem a szeretőm, a párom, a legjobb barátom is, anyám helyett anyám, a testvérem, a cinkosom, a mindenem. Jó úton jár. Mindig meghallgat, figyel rám, ha tanácsot kérek tőle” – mondta korábban Vicáról Stohl.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla 20 év után elvált a férjétől, Homonnay Zsolttól. 2016 elején aztán egy közös próbafolyamat alatt beleszeretett jóval fiatalabb kollégájába. Polyák Lilla és a nála 17 évvel fiatalabb Gömöri András Máté azóta össze is házasodtak.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Polyák Lilla és Gömöri András Máté boldog házasságban élnek (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

„Mindkettőnk családja az elvárásunkon felül elfogadta a párválasztást, és csodálatosan működik ez az egész. Amikor összejöttünk, és eldöntöttük, hogy kiadjuk ezt a sajtónak, pénteken kijött az információ, fogtam a kis kezét, és szombaton reggel elmentünk három napra Prágába, hogy amikor az egész lobogás van, akkor ne legyünk itt” – árulta el korábban Gömöri András Máté.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top