nlc.hu
Sztárok

Ernyey Béla védte meg a feleségét, Balaton Dórát

Csúnyán beszóltak Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb feleségének, Balaton Dórának

Egy közösségi médiás bejegyzés akasztotta ki a 81 éves művészt.

„Normális, hogy Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége lemondott a jogászkarrierjéről, mert a férje megkérte rá? Szerintem nem az!”– tette fel a kérdést egy nagy követőbázissal rendelkező debreceni üzletember a közösségi oldalán. A Story magazin cikke szerint a bejegyzés alaposan felzaklatta Ernyey Bélát, aki a laptól értesült a dologról. A pár egyébként már 16 éve él boldog házasságban. A színész 65 éves volt, amikor Dóri megérkezett az életébe. Azonnal nagy érzelmek lobbantak fel közöttük, és többé nem is tudták egymás nélkül elképzelni a mindennapjaikat. 

„Leszögezem, hogy a mondatok szerzőjével soha nem találkoztam, így semmilyen személyes konfliktus nem áll annak a hátterében, hogy az illető azóta üldöz minket, amióta Dórival elkövettük azt a ‘bűnt’, hogy egymást választottuk. Mert a jelenség, hogy a kapcsolatunkat pellengérre állítja, sajnos, nem új keletű. Így ezen nem is lepődöm meg, mégis elszomorít, hogy újra és újra megtapasztalom, hogy amíg én egész életemben igyekeztem úgy élni, hogy senkit ne zavarjak, addig velem kapcsolatban jó páran nem érzik az etikai határokat” – reagált a történtekre Ernyey Béla.

Ernyey Béla és felesége Dóra

Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra (Fotó: Schumy Csaba)

„Furcsa módon a mi ellendrukkereink nem fiatalokból állnak, hanem azokból a boldogtalan idősebbekből, akik anyagi vagy bármi egyéb megfontolásból már nem mernek új életet kezdeni, miközben titkon az utolsó fillérjüket is képesek lennének beáldozni egyetlen hónap boldogságért. Fiatalként még azt tanultam otthon, hogy soha ne veszítsem el a tartásomat, legyek hű az eszméimhez, és minden esetben maradjak úriember. Bevallom, ez esetben mindezt a szokásosnál is nagyobb tehernek érzem” – tette hozzá a színész, akit felháborítottak az üzletember szavai.

Inkább nem reagált 

„Mert egy ilyen mocskos helyzetben, ahol úgy érzem, meg kell védenem a feleségemet, rám nehezedik ez a családi intelem, miközben legszívesebben behúznék egy jó nagyot ennek az ismeretlen pasinak” – zárta le a témát a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top