nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla a gyerekkérdésről

Polyák Lilla és Gömöri András Máté még nem tettek le a közös gyerekről

Megszólalt a gyerekvállalás kérdéséről a 46 éves színésznő.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté még nem tettek le arról, hogy közös gyerekük legyen, bár a 46 éves színésznő pontosan tudja, mindennek nem túl nagy az esélye. Minderről a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt – írja a Blikk.

Polyák Lilla,

Polyák Lilla és Gömöri András Máté már 7 éve alkotnak egy párt – Forrás: Három igazság / Palikék Világa – videó

„Abban maradtunk, hogy tőlem szeretne, de nem szeretne mindenáron. Viszonylag kevés az esélye, hogy összejön együtt, valljuk be. Nem lehetetlen, de azt fel kellett dolgoznunk, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez valaha meg fog történni. Viszont kapott két olyan fiút, akiket most már 7 éve nevel, és azt hiszem, mindkét fiú azt mondja, Máté egy rész apa az ő életükben. (…) Lehet, (…) azt kell megtanulni ebben az életben, hogy nem a vér számít, és nem attól van gyereked, hogy az vér szerint a tiéd-e, hanem hogy mi munkát tettél bele” – mondta el Polyák Lilla, aki a közte és a férje között lévő, 16 év korkülönbségről is beszélt.

Elmondása szerint már nem szívesen mondja ki, hány év van köztük. Nem azért, mert szégyelli, hanem mert már nagyon unja ezt a témát. „Annyira elfáradtam benne, nagyon… Az elején rettenetesen bántott, mert nem vagyok olyan alkat, soha nem volt fiatalabb partnerem, nem is gondoltam, hogy valaha lesz. (…) Ha egyszer is szembejött volna a létezésünkben a korkülönbség, nem tudtuk volna működtetni” – árulta el a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top