Sztárok

Magyar sztárpárok, akiknek a korkülönbség sem akadály

Vajon valóban számít a kor és az évek száma a szerelemben? Sokan árgus szemekkel figyelik, és leszólják azokat, akik között jelentős a korkülönbség. Mutatunk néhány sztárt, akik fittyet hánytak erre.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla 20 év után elvált a férjétől, Homonnay Zsolttól. Majd 2016 elején egy közös próbafolyamat alatt beleszeretett jóval fiatalabb kollégájába. Polyák Lilla és a nála 17 évvel fiatalabb Gömöri András Máté, azóta már össze is költöztek, boldog párkapcsolatban élnek. Sőt Gömöri András Máté gyereket is szeretne a szerelmétől.

Magyar sztárok, akik fittyet hánytak a korkülönbségre

Nagy Balázs és kedvese, Dia

Nagy Balázs, a Jóban Rosszban színésze kilenc évvel ezelőtt tanítani kezdett a győri balettiskolában, akkor még nem gondolta, hogy a tanítványok között ott ül a jövendőbelije, aki második gyermekének anyja lesz. Gyurmánczi Dia 19 éves volt akkor, mindkettőjüket villámcsapásként érte a szerelem. 14 év van köztük, de nagyon boldogok együtt.

Janza Kata

Janza Kata 2012-ben szeretett bele a nála 9 évvel fiatalabb Szerényi Lászlóban (akit legutóbb a Barátok közt sztepptánctanáraként láthattunk), szintén egy próbafolyamat alatt. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, többször szakítottak, majd újra összejöttek. Idén szeptemberben azonban a színésznő a Facebook-oldalán közölte, ezúttal végleges a szakítás, de barátként váltak el.

Fotó: facebook.com/Janza-Kata-Hivatalos-Oldala
Fotó: facebook.com/Janza-Kata-Hivatalos-Oldala

Nem sokkal később felröppentek a hírek, hogy Janza Kata a nála 22 évvel fiatalabb kollégájával, Pesák Ádámmal randevúzik. “Való igaz, hogy a Nők az idegösszeomlás szélén próbaidőszaka alatt Ádámmal közelebb kerültünk egymáshoz, de ezt azért még korai lenne párkapcsolatnak nevezni. Való­ban jól érezzük magunkat egymás társaságában, és miért is ne lehetne ez így” – nyilatkozta akkor a színésznő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top