TV-sztárok

Polyák Lillától gyereket akar fiatal párja, Gömöri András Máté

Polyák Lilla szerelme arról mesélt a Fem3 Caféban, hogy milyen jól kijön a színésznő két gyermekével. Ezenkívül a terveibe és a vágyaiba is betekintést engedett, amelyek között bizony szerepel egy harmadik gyerek.

Polyák Lilla az év elején szeretett bele 16 évvel fiatalabb kollégájába, akivel a Marie Antoinette próbáin jöttek össze. Már együtt is laknak, és a 24 éves Gömöri András Máté remekül kijön Lilla és volt férje, Homonnay Zsolt közös gyerekeivel, Zsomborral és Bulcsúval. Mint ahogy a Fem3 Caféban elmondta, a színész mindig sokat foglalkozott gyerekekkel, ugyanis nagy a családja, és mindig az idősebbek vigyáztak a gyerekekre.

Gömöri András Máté gyereket akar Polyák Lillától

Berki Krisztián kérdésére válaszolva Gömöri András Máté azt is elmondta, hogy természetesen szeretne majd egy közös gyermeket is a szerelmével, de arra nem tért ki, hogy mit szól ehhez Polyák Lilla, és hogy mikorra tervezik. Berki Krisztián szerint egyébként biztosan kislány lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top