nlc.hu
TV-sztárok

Gömöri András Máté világsztár lesz?

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kanadai életükről vallottak

A színészt például felvették a Seneca College színész szakára.

Ahogy korábban megírtuk, Polyák Lilla és Gömöri András Máté Kanadában kezdenek új életet. A döntés miatt mindketten felmondtak az Operettszínházban, emellett új szakmákat is szereztek: Máté edzői papírokat, Lilla pedig táplálkozási tanácsadói vizsgát tett. Mint kiderült, a színésznő nagyobbik gyermeke Amerikába jár egyetemre, illetve kisebbik fia is támogatta, hogy Kanadában legyen az új otthonuk.

„Mind a ketten nagyon szeretjük a kihívásokat meg valami extrém sötétbe ugrási kényszerünk is van, nagyon sokszor. Amikor két dolog közül kell választanunk, akkor általában mindig a bizonytalanabb dolgot választjuk. Valamiért így vagyunk összerakva” – mondta Polyák Lilla a Tények Plusz stábjának, majd párja vette át a szót arról, miért lett volna nehéz számukra, ha távkapcsolatban kellett volna élniük. Persze így is lesz olyan alkalom, hogy nem lehetnek együtt, az édesanya ugyanis elárulta, hogy kétlaki életet fog élni, mert nem szeretne eltűnni a magyar színpadokról.

„Most lehet, hogy papucsállatkának leszek bélyegezve, de én csak akkor tudok igazán jól aludni, ha tudom, hogy ott van valahol. Az az alaptézis, hogy külön-külön sem, együtt pedig végképp nem vagyunk normálisak” – tette hozzá Máté.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top