nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté kanadai kiköltözése

Gömöri András Máté évekre külföldre költözik – Polyák Lilla elárulta, a férjével tart-e

A színész nyár végén felszámolja az itthoni életét.

Ha minden jól megy, Gömöri András Máté a nyár végén Kanadába költözik. A nemzetközi karrierre vágyó, 30 éves színész ugyanis hatalmas lehetőséget kapott: felvették a Seneca College színész szakára. 

Gömöri András Máté,

Gömöri András Máté filmszínészetet fog tanulni Torontóban – Fotó: Sajtóklub

Ennek rengeteg adminisztratív és bürokratikus vonzata van, amelyek befolyásolhatják a költözésem időpontját. Ha minden ideálisan alakul, nyár végén utazom, amikor is egy új, hatalmas kaland veszi kezdetét” – árulta el a Blikknek Gömöri András Máté, aki már el is kezdte felszámolni az itthoni életét. Úgy számol ugyanis, hogy az elkövetkező néhány évet Kanadában tölti. A felesége, Polyák Lilla is vele utazik, ám ő nem hagyja el teljesen Magyarországot.

Az biztos, hogy ha megy, segítek neki kiköltözni és belakni az új életét, de én magam kétlaki életet tervezek, mivel számos remek munka Magyarországra köt” – vallotta be a színésznő.

A házaspár amúgy már el kezdte árulni a Dunakeszin lévő, kétszintes házukat. “A nagyfiam még évekig Amerikában tanul, a kisebbik pedig (…) 16 évesen már a városi nyüzsgésre vágyik, így egy kisebb fővárosi lakásban gondolkodunk” – indokolta a házeladást Polyák Lilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top