nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté Torontóban fog tanulni

Gömöri András Máté és Polyák Lilla Kanadába költöznek

Úgy néz ki, meghozta Máté a döntést.

Egy ideje már lehetett tudni, hogy Gömöri András Máté világhírnévre törekszik, ami miatt felvételizett a kanadai Seneca College színész szakára. Pár hete kiderült, Mátét felvették, ezért feleségével, Polyák Lillával egyből fel is dobták az ingatlanpiacra 129 millió forintot érő közös házukat. 

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Fotó: Instagram

Ugyan nemrég még azt nyilatkozta Máté, nem biztos, hogy bevállalja a torontói iskolát, most kicsit határozottabban fogalmazott a Reggeliben

„Maga a hír az, hogy felvettek Torontóban, ami az jelenti, filmszínészetet fogok tanulni. Ha minden jól megy és a jóisten is rám mosolyog. Nagyon sok papírt kell még megkapjak addig, tanulóvízumom is elbírálás alatt van. Az elmúlt fél évben hihetetlen mennyiségű papírmunkával járt mindez, amit javarészt Lilla intézett, mert én közben nyelvvizsgáztam, már az ötödiket csináltam az elmúlt fél évben azért, hogy ezt el tudjuk indítani. Ha minden jól megy, akkor szeptemberben indul a képzés” – mesélte Máté, aki azért menne külföldre tanulni, mert nagyjátékfilmekben szeretne szerepelni. A színész/testépítő hozzátette, Lilla a tervek szerint kétlaki életet fog élni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top