nlc.hu
Sztárok

Eladó Polyák Lilla és Gömöri András Máté háza

Árulja közös házát Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Lehetséges, hogy a házaspár külföldre költözik, mert Gömöri különleges lehetőséget kapott Kanadában.
Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Árulja a közös otthonát Polyák Lilla és Gömöri András Máté, 129 millió forintért hirdetik a Dunakeszin található, úszómedencés, ötszobás családi házat – értesült a Blikk.

Könnyen lehet, hogy a Budapesti Operettszínház művészházaspárja külföldre költözik, Gömörit ugyanis felvették a kanadai Seneca College színész szakára. Ez azért nagy öröm, mert szeretne nemzetközi filmekben szerepelni, ehhez viszont fontos az anyanyelvi közeg.

Csodás, hogy felvételt nyertem, de még nem dőlt el, élek-e a lehetőséggel. Sok mindent át kell gondolnunk, terveznünk együtt

– mondta Gömöri András Máté, akinek nemcsak az operettszínházban vannak kötelezettségei itthon, hanem erőemelőként is építi a karrierjét, és a magyar válogatott színeiben tervez hosszútávon.

„Nem tudunk és nem is akarunk abban gondolkodni, hogy külön éljünk” – fűzte hozzá Polyák Lilla, ezért szerinte ha úgy alakul, akkor kétlaki életet kell kialakítaniuk. A színésznő költözés esetén annak biztosan örülne, hogy pár órányi autóútra lenne az Egyesült Államokban tanuló Zsombor fiától. Hozzátette, hogy a torontói lehetőség és a ház meghirdetése között nincs összefüggés.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top