nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla és Gömöri András Máté a színpadon is együtt játszik

Polyák Lilla jelenlegi és volt férjével együtt szerepel a színpadon

Senkinek sem okoz gondot a közös munka.

Múlt héten mutatta be a Budapesti Operettszínház a Jekyll és Hyde című darabját, melynek egyik szereposztásában Polyák Lilla exférje, Homonnay Zsolt oldalán játssza a főszerepet. A pikantériája a történetnek azonban nemcsak annyi, hogy a volt házaspár együtt játszik, hanem az is, hogy Lilla jelenlegi férje, Gömöri András Máté is szerepel a darabban. 

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla a Jekyll és Hyde című darabban. (Fotó: Instgaram)

Az RTL Reggeli vendége volt a házaspár, akik meséltek arról, milyen, amikor egy színházi darabban játszanak, és arról is, hogyan tud Lilla együtt dolgozni a volt férjével Zsolttal. „Ő az én Jekyllem, mert mi egy szereposztásba kerültünk. Ez azért van, többek között, mert szerencsére nagyon jól dolgozunk együtt továbbra is. Tökéletesen tudjuk működtetni a kapcsolatunkat, a mostanit, meg a voltat. Azt használjuk belőle, amit kell. Szerencsére nagyon jóban vagyunk, most már így az évek múltával, és abban is hiszek, hogy ennek így kell jól működni” – mondta Lilla. 

Egyébként Máté és Lilla a Jekyll és Hyde-ban nem ismerik egymást, sőt, a karaktereik még csak nem is találkoznak, így nem okoz gondot nekik a „közös” munka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top