Sztárok

Gömöri András Máté üzent Polyák Lillának: „Ne haragudj, szerelmem”

Feladatokkal teli időszak következett ősszel, ezért Gömöri András Máté bocsánatot kért a feleségétől.

Nemcsak próbáin vagy bemutatóin van ott Polyák Lilla a férje mellett, hanem elkíséri a testépítő versenyekre is. Gömöri András Máté szerint a párja a kabalája is, aki nélkül nem ugyanúgy teljesít. 

„Egyszerűen olyan, mint a szerencsehozó nyúlláb, más pszichés állapotban vagyok olyankor, ha tudom, hogy ott van mellettem” – mesélte az RTL Klub Reggelijében a színész, aki az adásban is elnézést kért a feleségétől, amiért a versenyek előtt gyakorlatilag elviselhetetlenül viselkedik otthon. 

GIF

„Én az utolsó napokban – és ezúton is elnézést kérek, ne haragudj, szerelmem –, de elképesztő paraszt vagyok. Minden percem akkor már arról szól, hogy hánykor eszem, mit eszem és folyamatosan az edzőmmel kontaktban vagyok.”

Gömi, ahogyan a színházi berkekben hívják a színészt, hálás a felesége kitartásáért és megértéséért. Még vicceltek is azzal a reggeli adásban, hogy lényegében azért is csak a 2021-es versenyre gyúr most Gömi, mert nem is bírná ki a kapcsolatuk ezt a nyomást. Márpedig a színész nagyon vigyáz arra, hogy otthon minden rendben legyen, mert megküzdött Polyák Lilláért. 

„Annak idején nagy hátrányból indultam. Lillának volt egy néhány pontos kis listája, hogy mi alapján szeretne következő párt magának, és egyik ponton sem csatlakoztunk. (…) Legyen egy kicsit idősebb, civil szakmája legyen, ehhez képest 16 évvel fiatalabb vagyok, kollégája vagyok, tehát halmozottan hátrányos helyzet.”

Gömöri András Máték sok egyéb mellett a házasságáról is mesélt

Az adás elején még az is kiderült, mennyi időt tudnak együtt tölteni, hogyan ápolják a kapcsolatukat. 

„Idén most ez úgy alakult, hogy augusztus 29-én van a születésnapom, akkor csináltunk egy ilyen nyárzáró sütögetést és akkor mi tulajdonképpen elköszöntünk Lillával egymástól. Lilla elkezdett forgatni, én is elkezdtem forgatni, elkezdődött neki a színházi felújítás, nekem is a felújítási időszakok,  közben az egyetem. Most úgy találkozunk, hogy néha, amikor valamelyikünknek elmarad próba vagy forgatás, akkor felhívjuk a másikat, hogy hol próbál, odamegyek, megnézem a próbáját és akkor a szünetben megiszunk egy kávét, és ennyit látjuk egymást körülbelül.”

A teljes beszélgetést Gömöri András Mátéval itt láthatod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top