Sztárok

Gömöri András Mátét megviselte a testépítés

Rengeteg lemondással jár Gömöri András Máté számára részvétele a testépítő-bajnokságon. Állítja: egyedül nem is tudta volna végigcsinálni.

Hiába gyúrta ki magát elképesztően Gömöri András Máté, a testépítőversenyre készülő operettszínész számára a felkészülés igencsak megterhelő. A fiatal színész nyolc hónapja készül a megmérettetésre: heti négyszer súlyzós, kétszer pedig kardioedzéssel erősödik, de ez még mind semmi.

„Fontos része az életemnek, hogy támogas­sam – árulta el Gömöri felesége, Polyák Lilla. – Éreztem, hogy nagy szüksége van rám, és nem csak abban, hogy főztem, és dekára ki­számoltam az adagokat, mert ennek a lelki része is nagyon nehéz. Máté szeret élni, jókat enni, jól érezni magát a bőrében, és itt a finisben nagyon sok a lemondás. Ebben lelkileg is kellett segíteni. Mondta is sokszor, hogy egyedül nem bírta volna. Egyébként ebből én is profitáltam, nem volt ágyban nassolás. Az utolsó két hónapban fogytam nyolc kilót.”

A színésznő nagyon büszke férjére, és a hétvégi versenyen is ott lesz, ráadásul nem csak nézőként. „Én vagyok a »team«, segítenem kell mindenben – mondta Polyák Lilla a Borsnak. – A finisben olyan dolgokat kell végigcsinálni, amit el sem tud képzelni, aki nincs benne. Minden órában kéznél kell lennie annak, amit megehet. Sót például egyáltalán nem, olyan ízetlen ételeket eszik, amit nehéz letolni a torkán.” Azt is elárulta: jövő héten azért esznek egy igazán jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top