TV-sztárok

Polyák Lilla meglepő nyíltsággal beszélt házasságáról

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nemrég ünnepelték a házassági évfordulójukat. A színésznő mesélt kettejük kapcsolatáról.

Nagy korkülönbség ide vagy oda, Polyák Lilla és Gömöri András Máté boldog házasságban élnek. A színésznő a Borsnak arról mesélt, mennyire büszke férjére, aki nagy testépítésbe kezdett az elmúlt évben.

Fotó: Polyák Lilla és férje, Gömöri András Máté a TV2 Mintaapák c. sorozatának sajtótájékoztatóján.

Fotó: Polyák Lilla és férje, Gömöri András Máté a TV2 Mintaapák című sorozatának sajtótájékoztatóján.

„Bámulattal nézem, ahogy mérnöki pontossággal formálja a testét. Elképesztően elszánt és tudatos, nem ismerek még egy embert, aki ennyire alávet mindent az eredmény érdekében. Hajnalban kel, tűpontosan betartja a diétát, iszonyú kemény edzéseket tol, mindeközben egyetemre jár, próbál, játszik, és családfőként is helyt áll. Nem is tehetek mást, mint hogy maximálisan támogatom. Dobozolom a csirkét, a rizst, a brokkolit, ha épp erre van szüksége. Nagyon büszke vagyok rá” – mondta Polyák Lilla, aki „dacosan” hisz a házasság szentségében, és aki szívesen szülne 15 évvel fiatalabb férjének.

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top