Sztárok

Mindent vitt Gömöri András Máté

A színész a rutinos versenyzőket is „letáncolta a színpadról” élete első testépítő versenyén.

Élete első testépítő versenyén vett részt szombaton Gömöri András Máté, aki nyolc hónap alatt készült fel. A Budapesti Operettszínház sztárja erős rosszulléttel és a napok óta tartó éhezés, szomjúság és fáradtság miatt ájulás közeli állapottal kezdte, majd álló és percekig zúgó tapsviharral fejezte be első testépítő versenyét – írja a Bors.

Gömöri András Máté gyakorlatilag mindent megnyert, amit ezen a napon meg lehetett: ő lett a legjobb testű újonc, a 180 centiméter felettiek testépítő győztese és végül az abszolút győztes is. Egyedi, a versenytől teljesen szokatlan táncos koreográfiáját sikítva ünnepelte a közönség, a felesége, Polyák Lilla és két fia is.

Volt egy pillanat, amikor éreztem, hogy baj lehet, szédültem, nem is hallottam, amikor a bírák elé szólítottak. Végig arra koncentráltam, hogy el ne ájuljak. (…) Nyilván a stressz is közrejátszott a rosszullétben. (…)  A verseny után hátramentem, ittam két korty vizet, és a lábamat az égnek kellett emelnem, így lettem jobban” – mesélte a színész, akit párja, Polyák Lilla támogatott a felkészülésben.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top