Sztárok

Gömöri András Máté csak árnyéka önmagának

Élete első naturál testépítő versenyére készül Gömöri András Máté. A felkészülés utolsó napjai nemcsak testileg, de lelkileg is felemésztik.

Gömöri András Máté első testépítő versenyének utolsó napjait nehezen viseli.  „A szó szoros értelmében a tartalékaim végét égetem. Holnap verseny, ami fordulópont az életemben. Napok óta »nemnormális« állapotban létezem, a családomnak extra türelemre van szüksége, hogy elviseljen. De szerencsés vagyok, mert mindenben támogatnak, így magabiztosan állok színpadra szombaton. Nem hittem volna, hogy ez az út ilyen kemény lesz, de rengeteget tanultam belőle” – mondta Gömöri András Máté.

gomori andrás mate

Gömöri András Máté első testépítő versenye előtt Fotó: Balázs Gergely

gomori andrás mate

Gömöri András Máté első testépítő versenye előtt Fotó: Balázs Gergely

„Hetek óta édességgel, pizzával álmodom! Imádom az életet, szeretek jókat enni, egy jó sört kibontani ebéd után, és enni egy fagyit a srácokkal. Amint túl leszek a versenyen, már megvan az étteremfoglalásunk a kedvenc helyemre, ahol egy óriás burgert fogok rendelni, sült krumplival!” – mondta Gömöri András Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top