Sztárok

Hosszú Katinka: sokáig vívódtam, de nem megy Shane-nel

Az úszónő azt mondta, a döntése végleges. A kényszerpihenő azonban a nehézségek ellenére jót tett neki, rájött, hogy mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra.

„Sokáig vívódtam, hiszen Shane és én együtt értük el az elmúlt öt év sikereit. Mára azonban egyértelművé vált, hogy nem tudnánk tovább együtt dolgozni. A döntésem végleges” – mondta Hosszú Katinka a Shane Tusuppal való szakmai együttműködés lezárásáról a Molcsapat.hu-nak.

Elmondta azt is, hogy a magánéleti nehézségei kényszerpihenőt jelentettek a versenyzésben, de rájött, hogy mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, feltöltődésre.

A hosszabb szünet után viszont még intenzívebben folytatta a felkészülést a nyári versenyekre. Igaz, szerinte az idei edzésekre „egyértelműen rányomja a bélyegét az átélt krízishelyzet”.

Canet 🌞🌞🌞 #IronLady #hwapo #marenostrum

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

A versenyzést valószínűleg az eddigi szisztéma szerint folytatja, vagyis sok versenyen indul majd, mert ezt hozta meg neki a sikereket, így tudta begyakorolni a szükséges rutint.

Ám az egyelőre még mindig kérdés, ki lesz Hosszú Katinka új edzője, a háromszoros olimpiai bajnok pedig nem akarta kommentálni az erről szóló pletykákat.

A számomra legmegfelelőbb emberben gondolkozom, ez lehet magyar, vagy külföldi, vagy akár marslakó.

Hosszú Katinka úgy tervezi, hogy a Mare Nostrum úszóverseny három állomásán biztosan elindul. Az első felvonást a hétvégén rendezik, és hat számban nevezett. Emellett szeretne rajthoz állni a glasgow-i Európa-bajnokságon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top