nlc.hu
TV-sztárok

Idősebb nőket szeretnek

A kor csak egy szám: Fiatal színészek, akik idősebb nőt szeretnek

A listánkon szereplő párok bebizonyítják, hogy a címben szereplő állítás mennyire helytálló.

Básti Juli fia egy 15 évvel idősebb színésznőbe szerelmes – robbant ma a hírbomba, melyen most az internet örömmel csámcsoghat. Martinovics Dorina (akivel korábban az nlc is készített interjút – szerk.) és a Centrál Színház több darabjának fordítója és rendezője, Puskás Samu kapcsolata nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó a sztárvilágban. Összeállításunkban olyan párokról olvashatsz, akik nem törődtek a rosszindulatú megjegyzésekkel, és örömmel vállalták fel a szerelmüket a nyilvánosság előtt.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté – 16 év 

A kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. Nem azért, mert ne lett volna a szerelmük az első pillanattól tiszta egymás iránt, hanem azért, mert a korkülönbség miatt rengeteg támadás érte őket, Lilla ugyanis 16 évvel idősebb szintén színész férjétől. A színésznő korábban a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorban elmondta, hogy egy ideig bántotta, hogy Gömöri András Máté fiatalabb nála.

„Egyáltalán nem vagyok ilyen alkat, soha életemben nem volt fiatalabb partnerem, nem is gondoltam volna, hogy valaha lesz (…) Soha nem éreztem a korkülönbséget, ő egy öreg lélek, én meg kicsit infantilis vagyok. Ha egyszer is szembe jött volna a létezésünkben probléma ebből adódóan, már nem lennénk együtt” – nyilatkozta Lilla. A pár egyébként tavaly nyár végén Kanadába költözött, hogy Máté a testépítés mellett nemzetközileg elismert filmszínész lehessen.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs – 15 év 

Egy tavaly májusi tandemugrás adta az alapját, hogy az akkor már több hónapja egymást szerető művészpár a nyilvánosság előtt is számot adjon a kapcsolatáról. A 30 éves Medveczky Balázs olyan híres felmenőkkel büszkélkedhet, mint a Magyar Rádió gyermekkórusát alapító nagyszülei és méltán elismert karmester szülei. Kovács Patrícia a Nők Lapjának így beszélt a kettőjük közötti korkülönbségről. 

„Értem, hogy mindenkinek ez jut egyből az eszébe. De közben meg annyi történt csak, hogy van két ember, aki kapcsolódott. És igen, van köztük korkülönbség. Na bumm. Amikor a Korhatáros szerelmet forgattam, akkor is azt gondoltam, hogy se neme, se kora nincs a szerelemnek. Az vagy van, vagy nincs. Bútorboltba és étterembe megyünk, kutyát sétáltatunk, ülünk a villamoson, sorozatokat nézünk. Éljük az életünket – mint mindenki más.”

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs Fotó: (b): Sajtóklub // (j): MTI/Bruzák Noémi

Kovács Patrícia 2010 és 2017 között élt házasságban, volt férje Gusztos Péter, egykori SZDSZ-es politikus.

Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson – 23 év

A fiatal színész 19 éves volt, amikor levette a lábáról az akkor 42 éves rendezőnőt. Sam Taylor-Johnson ekkoriban vált exétől és két lánya, Angelica és Jessie apjától, Jay Joplingtól. Aaron Taylor-Johnsont olyan filmekből ismerhetjük, mint a Ha/ver, a Bosszúállók: Ultron kora, a Tenet vagy a Godzilla. Egy évvel az első randevújuk után a színész megkérte a párja kezét, majd nem sokkal ezután családot alapítottak: első lányuk, Wylda 2010-ben született, a második pedig 2012-ben. A kisebbiket Romynak keresztelték el.

Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top