nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia a volt férjéről

Kovács Patrícia a volt férjéről: „Jobban teljesítünk szülőként, amióta elváltunk”

A viszonyuk is jó maradt, együtt nevelik a lányukat.

Kovács Patrícia és Gusztos Péter 10 évig voltak házasok, 2017-ben viszont a válás mellett döntöttek. A viszonyuk nagyon jó maradt, együtt nevelik a gyermeküket és nagyjából mindenben egyetértenek ezen a téren. Erről is mesélt most a Gyerekszoba podcastjében.

Kovács Patrícia

Fotó: RTL

„Már egy éve voltunk külön, amikor egy műsorban megkérdezték, milyen egyedülálló anyának lenni. Én nem vagyok egyedülálló anya. Attól, hogy mi Péterrel már befejeztük a szerelmi életünket, és külön lakásban élünk, attól még szülőtársak vagyunk, és Péter a világ legjobb elvált apukája. Ha ez így menne, ahogy mi tudjuk hozni évek óta, akkor nem is félne senki attól, hogy vannak történetek, amik véget érnek” – kezdte a színésznő.

Olyan akart lenni, aki a gyerek hétköznapjaiban is benne van, viszi iskolába, várja edzés után, és mindkettőnknek van szabad hétvégéje is, emellett sok közös programot csinálunk. Jobban teljesítünk mindketten szülőként, amióta elváltunk, mert amikor mi vagyunk a gyerekkel, sokkal koncentráltabban vagyunk jelen.

Kovács Patrícia a gyermeke személyiségéről is beszélt. „Ezzel a gyerekkel “dealelni” kell. Kifejezetten tárgyaló típus. És ha tárgyalunk és arra törekszünk, hogy mindenkinek jó legyen, nagyon sok mindent el lehet érni. Úgyhogy nálunk nincs hiszti, és nincs kiabálás sem. Ha mégis, akkor előre szólok, hogy tíz perc múlva kiabálni fogok. Kiszámíthatóan működöm a barátokkal, a színházban is, a gyerekemmel szemben pedig végképp.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top