nlc.hu
TV-sztárok

Martinovics Dorina és Puskás Samu

Básti Juli fia egy 15 évvel idősebb színésznőbe szerelmes

A Centrál Színházban újabb sztárpár született.

A Pepe sorozat főszereplője, Martinovics Dorina (akivel korábban az nlc is készített interjút – szerk.) és a Centrál Színház több darabjának fordítója és rendezője, Puskás Samu egy párt alkotnak. Utóbbi egyébként Puskás Tamás és Básti Juli fia. „Köszönjük szépen az érdeklődést, de azonkívül, hogy megerősíthetjük, valóban egy párt alkotunk, nem szeretnénk egyebet mondani” — nyilatkozta a Blikknek Samu, aki ennél több információt nem szeretett volna megosztani a lappal. A pár egyik ismerőse már közlékenyebb volt.

Básti Juli

A Fekete Péter című darab fotóspróbája a Centrál Színházban. Básti Juli és fia, Puskás Samu (Fotó: Olajos Piroska)

„Tavaly tavasszal mutatták be a Centrál Színházban a Prima Facie (Az ártatlanság vélelme) című monodrámát Dorina előadásában, amit Puskás Samu rendezett. Ám a próbák kezdetekor már egy pár voltak, a produkció előkészítése, a felkészülési folyamat hozta őket össze. Nagyon passzolnak egymáshoz, komoly a kapcsolatuk, együtt élnek” — árulta el a névtelen forrás. Dorina 15 évvel idősebb Samunál, ám a hírek szerint ez egyáltalán nem érdekli sem őket, sem a környezetüket. Básti Juli és Martinovics Dorina egyébként a Nemzeti Színházban együtt töltött tíz év alatt jó barátságot ápolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top