nlc.hu
Életmód

Gömöri András Máté és Polyák Lilla kanadai élete

Polyák Lilláéknak nem indult könnyen a kanadai életük

Összetartva viszont minden akadályon átléptek.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté tavaly nyár végén költöztek Kanadába, hogy Máté a testépítés mellett nemzetközileg elismert filmszínész lehessen. Az új életnek hárman vágtak neki, Lilla előző házasságából született fiával, Bulcsúval

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Fotó: Instagram

Bár a kezdetek egyáltalán nem voltak egyszerűek, mint mondták, egy szobában laktak hárman, ez csak megerősítette a közöttük lévő köteléket. 

Mire odaértünk, hogy eldördül a startpisztoly, addigra ezt már nem tervként, hanem realitásként kezeltük. Azt szoktuk mondani Lillával, hogy mi abban vagyunk jók, hogy a saját valóságunkat alkotjuk, formáljuk. Most itt is ez történt – kezdte a Fókusznak Máté, majd elárulta, milyen apró akadályok nehezítették a mindennapjaikat. – Mindennap meg kellett küzdeni bizonyos helyzetekkel, teszem azt csak egy bankkártyáért vagy telefonszámért. Az első hónapot nem is tudtuk volna megoldani a torontói barátaink nélkül. Náluk laktunk a kisszobában hárman. Minden nehézség mellett mindennap dobott valami nagyon pozitívat a gép. Mindkettőnkben egy nagyon erős összekapaszkodást váltott ki ez a közös bátorság. Én mindig a bátor döntésekben hittem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top