nlc.hu
Életmód

Gömöri András Máté megmutatta erőemelő tehetségét

Gömöri András Máté: „Ettől érzed, hogy serken a szőr a mellkasodon” – kamerák előtt emelt 200 kilót Máté

Már szinte az egész család vele edz.

Gömöri András Máté főszereppel tér vissza a Karinthy Színház Nagyszínpadára a Fat Pigben, Pásztor Tibor helyére ugrik be. Emellett pedig folytatja a mindennapi edzéseket is. Pár héttel ezelőtt részt vett egy erőemelő versenyen, míg tavaly év végén a testépítés színpadán mutatta meg kidolgozott idomait. Ezúttal pedig az RTL Klub Reggeli műsorban emelt 200 kilót. 

Gömöri András Máté

Gömöri András Máté az RTL Reggeliben

„Szerintem egy borzasztóan férfias dolog, hogy ott van a földön több száz kiló, oda mész és felemeled. Ettől érzed, hogy serken a szőr a mellkasodon, ezt szoktam mondani. Ez nagyon megtetszett” – Máté többek között arról is mesélt, hogyan tudja beiktatni a mindennapi edzéseket a forgatások és a színházi előadások közé. 

A színész-testépítő hivatottsága átragadt  az egész családra. Polyák Lilla kisebbik gyermeke, Máté nevelt fia, Bulcsú is elkezdettek súlyokat emelni. 

„Pár évvel ezelőtt ő egy kis gumimaci tini volt és nagyon szeretett volna ezen változtatni, tehát nem érezte ebben jól magát. Mivel otthon volt nekem a kis házi edzőtermem, ő elkezdte kérni, hogy segítsek. Összeraktunk neki egy kis kezdő edzéstervet, kevés súly, saját testsúly, húzódzkodások, és egyre jobban erősödött bele. Most elkezdte velem együtt az erőemelő felkészülést. Kifejezetten tehetséges nyomó és guggoló. Egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon jól halad, nyáron lesz az első versenye. Nagyon büszke vagyok rá, ráadásul Lilla is elkezdte, most volt az első edzése” – mesélte boldogan a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top