nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté vallomása

Gömöri András Máté a kanadai életükről: „Egyelőre nincs ágyunk és nagyjából semmink”

A TikTok-oldalán mesélt a mindennapjaikról.

Ahogy korábban megírtuk, Gömöri András Máté és a családja Kanadába költözött, hogy Máté nemzetközileg elismert filmszínész lehessen. A híresség Polyák Lillával és nevelt fiával vágott neki az új életüknek, nemrég pedig találtak egy albérletet, ami megoldotta a lakhatásukat.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Instagram)

„A tegnapi napon beköltöztünk a saját albérletünkbe. Egy csodálatos lakást sikerült kifogni három percre a metrótól, tíz percre a belvárostól, van egy gyönyörű nagy tágas konyhánk és nappalink. Van mindenkinek saját szobája, és egy nagyon szép kis teraszunk, most éppen itt ülök kint. Ez óriási lendületet adott és nagyon nagy energiát. (…) Egyelőre nincs ágyunk és nagyjából semmink. Egy szivacson aludtunk, csak négy és fél órát tudtam egybe aludni, és szanaszét van a hátam. Bulcsúnak egyelőre még a szivacs sem érkezett meg, amit megrendeltünk”szemlézte Máté videóját a story.hu.

@gomoriandrasmate 20 nap van hátra az első versenyig🔥 Költözés, főiskola és versenyfelkészülés… Mert csak azt kapod meg amiért megdolgozol. #scitecathlete #GAM #canada #naturalbodybuilding #scitecnutrition #grind ♬ original sound - GomoriAndrasMate

A színész egy hónap múlva egyébként egy testépítő versenyen indul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top