nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté vallomása

Gömöri András Máté vallomása: „Még a gondolataimat és a belső hangomat is hallja”

Vallomásában azonban ott van a hiány is.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Kanadában kezdtek új életet. A döntés miatt mindketten felmondtak az Operettszínházban, emellett új szakmákat is szereztek: Máté edzői papírokat, Lilla pedig táplálkozási tanácsadói vizsgát tett. Mint kiderült, a színésznő nagyobbik gyermeke, Zsombor Amerikába jár egyetemre, illetve kisebbik fia, Bulcsú is támogatta, hogy Kanadában legyen az új otthonuk.

Gömöri András Máté

Fotó: Instagram

„Mind a ketten nagyon szeretjük a kihívásokat meg valami extrém sötétbe ugrási kényszerünk is van, nagyon sokszor. Amikor két dolog közül kell választanunk, akkor általában mindig a bizonytalanabb dolgot választjuk. Valamiért így vagyunk összerakva”mondta akkor a színésznő a költözésről.

Máté Instagram-oldalát elnézve bejött nekik az élet Torontóban. Rendszeres oszt meg fotókat a városról, otthonukról és természetesen az edzős videók sem maradnak el. A minap viszont különleges bejegyzést tett közzé, amiben elárulta, milyen a kapcsolata nevelt fiával. 

„Ő ismer engem, a legmélyéig… még a gondolataimat és a belső hangomat is hallja. Elképesztő, ahogy alkalmazkodik a jelenlegi helyzetünkhöz. Hihetetlenül büszke vagyok rá! Ő nem csak a mostohafiam… Ő a legjobb haverom” – olvasható Máté bejegyzésében, melyhez hozzáfűzte, már csak Zsombor hiányzik a fotóról. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top