nlc.hu
Sztárok

Felmerült, hogy Polyák Lilláék végleg Kanadában maradnak

Polyák Lilla és Gömöri András Máté: Felmerült, hogy végleg Kanadában maradnak

Bár még nem döntötték el, szeretnének-e véglegesen kiköltözni, ám most élvezik a kinti létet és az ezzel járó kihívásokat. Polyák Lilla és Gömöri András Máté úgy gondolják, hogy az otthon úgyis ott van, ahol ők ott vannak egymásnak.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté már túl van a kezdeti akklimatizációs szakaszon Kanadában, bár tény, hogy a megfelelő lakás és a gyereknek legjobb iskola megtalálása sok energiájukat emésztette fel:

Kint jelenleg nincs autónk és tévénk sem, sőt, még a nappaliban is egy pokróc helyettesíti a foteleket, de ez egyáltalán nem okoz problémát, mert azt érzem, hogy felüdülés kicsit szabadnak lenni

– mesélték arról, most mennyire egyszerű körülmények között élnek. Bár a kiköltözés nagy megterhelést jelentett, de sokat segít számukra, hogy vakon bíznak egymásban.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla egy tavalyi filmbemutatón (Fotó: Profimédia)

Külön-külön egy főiskola, egy kontinensváltás vagy egy versenyre való felkészülés is sok lenne; ehhez képest mi egybegyúrtunk mindent, és megléptük: ha már lúd, legyen kövér. De egyetlen pillanatig sem gondoljuk, hogy valamit rosszul tettünk

– mondta Máté a Hot magazinnak, amit a Blikk szemlézett. Máté a tanulmányai alatt személyi edzőként szeretne dolgozni odakint. A sport továbbra is kiemelt helyen szerepel az életükben, már csak azért is, mert a sport iránti szenvedély erős köteléket jelent köztük.

Ugyan felmerült már köztük a végleges kiköltözés gondolata, most a napi ügyek intézése minden energiájukat felemészti, és nem értek még rá döntést hozni ebben. Abban azonban biztosak, hogy odakint is a magyarságukat képviselik, amire büszkék, és ha a sors úgy diktálja, boldogan jönnek majd haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top