nlc.hu
Sztárok
Polyák Lilla és Gömöri András Máté kanadai életükről meséltek

Exkluzív: Így él Kanadában Polyák Lilla és Gömöri András Máté

A Meglepetés magazinnak adott interjúból az is kiderült, hogy ki csinálja a reggelit, és miért érzi magát igazán szabadnak Lilla.

Kilenc hónapja él Kanadában Polyák Lilla és Gömöri András Máté. A Meglepetés exkluzív interjújából kiderül, hogyan is élnek, mióta elköltöztek. „Mindketten sokat dolgozunk. Online énekórákat adok, és az itt megalakult saját zenekarommal is fellépek, ezenkívül egy nagyszabású ABBA Tribute Show-ban is szereplek. Hamarosan turnéra indulunk Ontario tartományban”– mesélte Lilla a lapnak. A cikkben arról is szó van, hogy Máté is túl van már jó néhány forgatáson, és a helyi színművészeti főiskola hallgatója.

A pár úgy tervezi, hogy nyáron hazalátogatnak, addig is betekintést engedtek az új életükbe. Lilla úgy fogalmazott, hogy nagyon élvezi az új impulzusokat. „Hétkor indul a nap. Elkészítem a reggelit, utána elengedem a fiamat és a férjemet iskolába, később bevásárolok. Hónapokig lekötött a lakásunk szépítgetése és a hivatalos ügyek intézése. A 25 éve tartó színészi pályám után jó volt egy kicsit hétköznapinak is lenni. Én egyébként sem vágyom feltűnésre, csak a színpadon szeretek szerepelni. Itt simán eltűnök a tömegben, nem ismernek fel, ezt élvezem. Otthon sokszor megszólítottak az utcán, ami persze jólesik, de néha terhes is tud lenni. Itt szabadidőruhában, smink nélkül is bemehetek a boltba, senki nem teszi szóvá, hogy művésznő, talán beteg, azért nincs kifestve?”– árulta el nevetve Lilla.

Hogy milyen lakást bérelnek, és hogyan élnek Polyák Lilla fiai, az a friss Meglepetésből kiderül!

Polyák Lilla és Gömöri András Máté a Meglepetés címlapján

Polyák Lilla és Gömöri András Máté a Meglepetés címlapján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top