nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla közös képe a fiával

Ő Polyák Lilla 20 éves fia, Zsombor

Zsombort ritkán láthatja a közönség.

„Igen, Zsombor 20 (!!!) éves. A kisfiam, aki mostanra nagyon menő felnőtté cseperedett. És igen, két dunkin donut a tortája, mert nem ez volt a fontos, hanem (újabb bakancslista-pipa) hogy át tudtam ‘ugrani’ hozzá Torontóból New Hampshire-be és vele lenni a születésnapján, mert ‘egy köpésre’ van” – írta az Instagram-oldalán Polyák Lilla a bejegyzés mellé, melyen az idősebbik gyermekével látható. Kattints ide a fotóért! 

Polyák Lilla

Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

A színésznő hosszú utat tett meg, hogy együtt lehessen a fiával ezen a fontos napon. Mint ahogy mi is megírtuk, Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje, Gömöri András Máté tavaly nyár végén intettek búcsút Magyarországnak, mivel Kanadába költöztek. Nagyobbik fia, Zsombor az Egyesült Államokban él két éve, ahol egyetemre jár tenisz ösztöndíjjal. Bár még nem döntötték el, szeretnének-e véglegesen kiköltözni, ám most élvezik a kinti létet és az ezzel járó kihívásokat. Polyák Lilla és Gömöri András Máté úgy gondolják, hogy az otthon úgyis ott van, ahol ők ott vannak egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top