nlc.hu
Sztárok

Homonnay Zsoltról 21 évvel ezelőtti fotó került elő

Homonnay Zsolt szinte semmit sem változott: így nézett ki 21 évvel ezelőtt

A Budapesti Operettszínház művészeti vezetőjének nincs ideje az ünneplésre, mivel új darabjának premierjére készül.

Az 1971-es kaposvári születésű Homonnay Zsolt karrierje a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban indult, ahol stúdiósként kezdte el tanulni a színészmesterséget. Időközben felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakára, ahol Szinetár Miklós osztályában diplomázott 1997-ben. 2002 óta Magyarországon játszik, elsősorban a Budapesti Operettszínház előadásaiban láthatja őt a közönség. Fontosabb szerepei a színházban: A Halál, Szörnyeteg, Maxim de Winter, Edwin, Tasziló gróf, Szu-Csong herceg, Jekyll és Hyde. 2021-ben Jászai Mari-díjat kapott.

Homonnay Zsolt

Homonnay Zsolt (Fotó: Olajos Piroska)

Három gyermek büszke édesapja: első, Polyák Lilla színésznővel kötött házasságából két fia született, a 19 éves Zsombor és a 16 éves Bulcsú. Második felesége, a táncművész Földesi Anita egy gyermeket hozott a kapcsolatba, emellett közös csemetéjük is született, Botond, aki 2019-ben látta meg a napvilágot.

Íme pár kép a színész múltjáról:

Homonnay Zsolt
Megnézem
Összes kép (8)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top