nlc.hu
Család

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt családi élete

Polyák Lilla volt férjét megviselte, hogy elszakadt a kisebbik fiától

Nem volt könnyű elfogadni a döntést.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Polyák Lilla és Gömöri András Máté tavaly nyár végén költöztek Kanadába, hogy Máté a testépítés mellett nemzetközileg elismert filmszínész lehessen. Az új életnek hárman vágtak neki, Lilla előző házasságából született fiával, Bulcsúval. A kisfiú kint kezdte el az idei évet a suliban. A színésznő Vujity Tvrtko podcastjában elárulta, hogy a volt férjét, Homonnay Zsoltot megviselte a kisebbik fiától való elválás.

„Mondtam, hogy ülj le a fiaddal, és Bulcsúnak is mondtam, beszélj apával. Ha Bulcsú nem akart volna jönni, akkor vagy nem indulunk el, vagy fenntartjuk neki a lehetőséget, hogy otthon tanulhasson tovább, mint ahogy Zsolt meg is kérdezte erről. A válasz az volt: Apa, én akarok menni a legjobban” – részletezte a műsorban az édesanya, mire a párja elmondta, miért döntöttek a költözés mellett. 

„Lillával azt éreztük, hogy évek óta ugyanazokat a szerepeket játsszuk, ugyanazokat a köröket futjuk. Nagyon sokszor éreztem azt mostanában, hogy a szelekció egyre kevésbé tehetségalapú. Nem azt akarom mondani, hogy természetesen nem csúsztak be olyan választások, amik jó döntések voltak, és tehetséges ember kapta az adott szerepet. De mindig azt éreztem, hogy ha nem is vagyok egy könnyű eset, ha nem hajlik a gerincem eléggé, vagy túl szókimondó vagyok – mert ezeket megkaptam az évek folyamán –, akkor az, amit tudok, vagy az, amit teljesítek, mindig elég volt arra, hogy helyem legyen a pályán” – vallotta be Máté a beszélgetés során. 

Polyák Lilla

Polyák Lilla (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top