nlc.hu
Család

Ismert nők sokkal fiatalabb pasival

„Nehezen viselte a támadásokat és a bántásokat” – ismert magyar nők, akiknek idő kellett fiatalabb párjuk felvállalásához

Nem Völgyi Zsuzsi az egyetlen, aki sokáig hezitált, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja-e fiatalabb párját.

A napokban robbant a hír: Völgyi Zsuzsi két éve kapcsolatban van, méghozzá egy nála 20 évvel fiatalabb zenészbe, Kökény Tamásba szeretett bele. A Romantic énekesnőjét annak idején megviselte a válás, arról is többször beszélt, hogy mi vezetett a házassága felbontásáig. Sikerült kijönnie a gödörből, összeszedte magát, ekkor talált rá a szerelem. Ennek már két éve, Völgyi Zsuzsi azonban csak most árulta el, hogy eltalálta Ámor nyila – most az is kiderült, miért nem beszélt eddig a kapcsolatáról

„Sokáig nem akartam megmutatni a nyilvánosságnak Tomit, mert nem akartam bántást kapni a köztünk lévő korkülönbség miatt. Másfél évig soha nem posztoltunk egymással. Aztán Valentin-napon csináltunk egy közös képet, és azt mondtam: »na én ezt most kirakom!« Vicceltem csak, de ő rávágta: nem mered! Hát mertem. (…) Néztem utána az arcát, és láttam rajta az örömet, hogy végre vállalom őt. Úgy éreztem, hogy a sajtó ki van rám hegyezve, ezért akartam védeni magam, de most teljesen hidegen hagynak a negatív kommentek. A családom elfogadta a kapcsolatunkat, és csak ez számít” – nyilatkozta a Ripostnak Völgyi Zsuzsi.

Az énekesnő azonban nincs egyedül, a magyar sztárvilágban több olyan ismert nő is akad, aki egy ideig titkolta a szerelmét, mert nem akarta, hogy a társadalom elítélje őt a nagy korkülönbség miatt. 

Janza Kata és Pesák Ádám (22 év)

Bár a színésznő és kollégája már nincsenek együtt, sőt, egy ideje mindkettejüknek új szerelme van, sokáig alkottak egy párt és tökéletesen kiegészítették egymást. Sok idő kellett azonban ahhoz, hogy nyilvánosság elé álljanak a viszonyukkal, hiszen ők is féltették a kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt.

Janza Kata és Pesák Ádám

Fotó: Schumy Csaba

„A bátorság ahhoz kellett, hogy átvészeljük azt az időt, ami alatt a hozzánk legközelebb állók sürgetés nélkül elfogadnak bennünket” – mondta az összeköltözés kapcsán annak idején Janza Kata, aki 22 évvel idősebb Pesák Ádámnál.

A színésznő és volt párja egyébként többször is szakítottak, de kis idő elteltével mindig újra összejöttek. „Mindketten megpróbáltak egymástól függetlenül új életet kezdeni, ám a vonzalom erősebb volt. Kata ráadásul az elmúlt hetekben nagyon kivirult, életmódváltásának köszönhetően lefogyott 12 kilót, szinte sugárzik, így nem csoda, hogy Ádám újra észrevette egykori kedvesét. Mi több, egyszerűen újra beleszeretett! Kata pedig belátta, ő is jobban szereti a fiatalembert annál, semhogy az eszére hallgasson” – mondta korábban a Blikknek egy közeli ismerős. Végül 2022 tavaszán döntöttek úgy, hogy végleg elválnak az útjaik.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté (17 év)

A színésznő és volt férje, Homonnay Zsolt 2015 év végén mondták ki a válást. Egy pár hónappal később pedig már azt pletykálták, hogy Polyák Lilla összejött 17 évvel fiatalabb kollégájával, Gömöri András Mátéval. A pár jó ideig nem reagált a körülöttük lévő felhajtásra, de végül a BEST magazin címlapján vallottak a szerelmükről.

polyák és gömöri best

Szép, igaz, működőképes szerelem van kettőnk között, amit mindketten komolyan veszünk. De ott voltak a kétkedők, akiket naponta hallottunk, úgyhogy tudtuk, ezek a hangok vagy szétválasztanak minket, vagy, ha erősen fogjuk egymás kezét, együtt maradunk. Úgy néz ki, nem a kétkedőknek lett igazuk” – vallotta be annak idején Gömör András Máté.

Polyák Lilla később beismerte, hogy bár vágyott Máté közelségére, a korkülönbség eleinte nagyon zavarta, ráadásul azt sem tudta elengedni a füle mellett, hogy mit szólnak mások a kapcsolatukhoz. Erről a férje beszélt. „Engem nem zavart sosem, Lillának viszont meg kellett harcolni ezekkel a démonokkal. Nehezen viselte a támadásokat és a bántásokat” – mondta a Micsoda nők! című műsorban a színész.

Rácáfoltak a rossz hangokra és kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, hiszen 2018-ban összeházasodtak, és azóta is boldogok együtt.

Détár Enikő és Kiss Péter (10 év)

A színésznő 2014-ben vált el gyermekei apjától, Rékasi Károlytól, ám ekkor már jó ideje külön éltek. Bár a házasságuk megromlott, a gyerekek miatt továbbra is tartották a kapcsolatot, ez a rendszer pedig a mai napig jól működik. Détár Enikő a válása évében állt nyilvánosság elé azzal, hogy egy 10 évvel fiatalabb férfit szeret, ám neki is sok idő kellett, mire ezt ország-világ előtt vállalta

„Egy fellépés után, a színfalak mögött találkoztunk először. Az egyik szünetben a takarásban álltam, Péter pedig valahogy mellém került. A kollégáim tudták, hogy be van állva a vállam, és azt ajánlották, beszéljem meg ezt Péterrel, aki épp akkor egy könyvet promotált, egyébként masszőr is” – idézte fel anno az első találkozást a színésznő. Egy ismerősük korábban azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk egyéjszakás kalandnak indult, de végül egymás mellett kötöttek ki. 

Détár Enikő Kiss Péter

Fotó: Schumy Csaba

Ezt azonban hosszú időn át tartó találgatás és megannyi paparazzi fotó előzte meg, hiszen hónapokig nem vallották be, hogy egy párt alkotnak. Később Kiss Péter a Meglepetés magazinnak beszélt róla, hogy sokáig udvarolt a párjának, ezzel viszont nem volt egyedül. A válása után sokan szerették volna meghódítani Détár Enikőt, állítólag még egy amerikai milliomos is csapta neki a szelet, de a színésznő Pétert választotta. 

Péter és Enikő tavaly a Nyerő Párosban is részt vettek, ám a férfi kiújult sérve miatt idő előtt fel kellett adniuk a játékot. Akkor így nyilatkoztak a kapcsolatuk indulásáról: „Az életem akkoriban tele volt nehézséggel. Egyszerre gyászoltam a véget ért házasságomat és az édesanyámat. Egy szépséggel kapcsolatos nyilvános rendezvényre kellett mennem fellépni, de nem is tudom, hányszor szervezték át a napot, az órát, a percet. Közben Péter a másik oldalon ugyanezt élte át. Eredetileg ő sem aznap jött volna oda, aztán valaki mégis úgy keverte a kártyákat, hogy megismerkedtünk.”

Azóta bevallották, hogy voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, többször szakítottak, sőt, még az is előfordult, hogy szétköltöztek, de végül mindig visszataláltak egymáshoz. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó (8 év)

21 éve van együtt, és 19 éve házas Kinizsi Ottó és felesége, Deutsch Anita. A kapcsolatukat természetesen a Barátok közt című sorozatnak köszönhetik, ám azon túl, hogy kollégával mindig veszélyes viszonyt kezdeményezni, még a korkülönbség miatt is aggódniuk kellett. Annak idején sokkal jobban felkapták a fejüket az emberek, ha a férfi fiatalabb volt a nőnél, ez ma már sokkal természetesebb dolog.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita

Fotó: Schumy Csaba

„Azt gondolom, ma már, ha a nő 8 évvel idősebb, az semmi. Akkor az még durva volt. Arról nem beszélve, hogy minket a karaktereink alapján azonosítottak, és az Ottó egy 17 éves kamasz fiút játszott 21 évesen” – nyilatkozta korábban a színésznő, aki már akkor sem hallgatott másokra, a saját boldogságát helyezte előtérbe. 

Az idő bizonyította, hogy a kapcsolatuk erős lábakon áll, hiszen jövőre lesz a 20. házassági évfordulójuk. Bevallották azonban, hogy az ő házasságukban is voltak hullámvölgyek, de ahelyett, hogy elgondolkoztak volna a szakításon, inkább orvosolták a problémát. „Fél napig tartott vagy egy napig. Volt egy pont, amikor az ember engedett a külső nyomásnak, a szülőknek, a világnak, mindenkinek, aki mindennél jobban tud mindent nálunk. És akkor azt mondtuk: jó, rendben van, biztos mi vagyunk a hülyék” – beszélt a mélypontokról Kinizsi Ottó.

A szakértő szerint

Általában dicsőítik azokat a férfiakat, akik sokkal fiatalabb nőkkel randiznak, a fordított felállás azonban gyakran ellenszenvet kelt az emberekben. Maria Shriver párkapcsolati szakértő szerint viszont teljesen normális, hogy egy idősebb nő fiatalabb férfiakra vágyik, hiszen az élete egy bizonyos pontján már elengedi leendő párja egzisztenciális helyzetét és csakis a szerelmet, a beteljesülést keresi. Emellett pedig egy férfinek imponálhat, ha egy nő tudja, mit akar az élettől és egy kapcsolattól, ezt pedig lehet, hogy a saját korosztályukban nem találják meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top