nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő a párjáról

Détár Enikő a párjáról: „Égi vezetés segített egymásra találnunk”

Mindketten úgy érzik, hogy nekik találkozniuk kellett az életben.

Détár Enikő és Kiss Péter kilenc éve alkotnak egy párt. Már az első pillanatban azt érezték, megtalálták a másik felüket és örökké együtt maradnak. Továbbá azt gondolják, valami felsőbb erő hatására találtak egymásra.

Détár Enikő Kiss Péter

Fotó: RTL

„Az életem akkoriban tele volt nehézséggel. Egyszerre gyászoltam a véget ért házasságomat és az édesanyámat. Egy szépséggel kapcsolatos nyilvános rendezvényre kellett mennem fellépni, de nem is tudom, hányszor szervezték át a napot, az órát, a percet. Közben Péter a másik oldalon ugyanezt élte át. Eredetileg ő sem aznap jött volna oda, aztán valaki mégis úgy keverte a kártyákat, hogy megismerkedtünk. Ő masszőrként, egy könyvbemutató vendégeként volt meghívva. Pocsékul éreztem magam, és felajánlotta, hogy kicsit rendbe hoz” – kezdte a BEST magazinnak Détár Enikő, majd a párja vette át a szót.

Péter szentül hiszi, hogy nekik találkozniuk kellett. „Mindig is spirituális alkat voltam, aki könnyen képes a másikra hangolódni, de Enci esetében ez még gyorsabban ment. Ösztönösen éreztem, min megy keresztül, és amennyire tudtam, próbáltam gyógyítani. A masszázs után azt mondta, jön máskor is. Gondoltam, Móricka meg majd elhiszi. De hamarosan tényleg ott volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top