nlc.hu
Sztárok

Détár Enikőék hálószobatitkai

„Bármit is mondanék a hálószobatitkainkról, dicsekvésnek hangzana” – intim titkokat árult el Détár Enikő 11 évvel fiatalabb párja

Több év után is hajtja őket a kémia; érzik, mit igényel a másik.

Már 7 éve lángol a szenvedély Détár Enikő és az angoltanárként dolgozó kedvese, Péter között. A Story magazinnak adott interjúban hálószobatitkaikról is vallott a pár. Elmondásuk szerint nincs bennük féltékenység, mert csak egymásra vágynak.

Détár Enikő

Détár Enikő a Dancing with Starsban (Fotó: Sajtószoba)

 „Nagyon sokan a külsőségekre koncentrálnak, és arra gondolnak, hogy a gyertyák, a szívecskék, vagy esetleg a plüssmackó segítheti hozzá őket a romantikához. A külsőségek azonban semmit sem érnek. Az izgalom, az erotika az agyban kezdődik, a mi kapcsolatunknak a titka pedig a valós odafigyelés, a minőségi együtt töltött idő. Bármit is mondanék a hálószobatitkainkról, dicsekvésnek hangzana. Ezt nem adják ingyen, de megéri dolgozni érte. Bármilyen nehéz napunk is van, leülünk együtt, és egy pohár bor mellett órákon át beszélgetünk. Nálunk is van virág és egyéb kedvességek, de nem ez a gerince a kapcsolatunknak. Beszéljük egymás szeretetnyelvét. Minőségi időt töltünk együtt, és figyelünk egymásra. Érezzük, mit igényel a másik” – árulta el a 46 éves férfi.

Détár Enikő bevallotta, 7 év után is nagyon összefűzi és hajtja őket a kémia. „Nem tudom, hogy mitől függ, hogy ez a zsigeri vonzalom meddig fog tartani köztünk, de most nagyon jelen van” – jegyezte meg a színésznő.

Párja pedig a következőkre világított rá: „Látni lehetett őt a táncos műsorban: ha 57 éves korában spárgában pörög a táncpartnere feje fölött, akkor el lehet képzelni, milyen tűz van benne itthon!”

Párkapcsolatukról bővebben a legfrissebb Story magazinban olvashatsz!

Story

Olvas még Détár Enikőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top