nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő párkapcsolata

Détár Enikő 7 éves párkapcsolatára is hatással van a Dancing with the Stars

Détár Enikő már hét éve boldog párjával, Péterrel. A kapcsolatukra jó hatással van, hogy a színésznő a Dancing with the Starsban táncol.

Détár Enikő fantasztikus formában van, és ez a párkapcsolatára is kihat. A színésznő a maximumon pörög, míg tavasszal nem volt munkája a koronavírus miatt, addig most hétről-hétre egyre profibb táncokat láthatunk tőle a Dancing with the Stars műsorában.

A táncos versenynek köszönhetően párja, Péter is egy teljesen új, energikus Détár Enikőt kapott. Az 56 éves színésznő éppen hét éve van együtt szerelmével.

„Sok fizikai munkával jár ez a műsor, amelynek nemcsak lelkileg, de fizikailag is vannak hatásai. Eddig közel öt kilót fogytam, illetve az egész testem sokkal izmosabb lett, ami, bevallom, tetszik” – magyarázta a Blikknek Détár Enikő. Hisz abban, hogy a tánc újabb lökést ad a kapcsolatának: „Rengeteget tanultam, amióta benne vagyok a műsorban, mint embernek és mint nőnek is sokat ad a tánc”.

detar-eniko-baranya-david

Détár Enikő és táncpartnere, Baranya Dávid (Fotó: Dancing with the Stars)

Hét év után kettesben maradtak Péterrel, fia ugyanis nemrégiben elköltözött. A színésznő egyáltalán nem tart attól, hogy ennyi idő után párjával elhidegülhetnek egymástól. 

Sztárhírek a Dancing with the Stars kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top