nlc.hu
Család

Párkapcsolatáról vallott Détár Enikő

Ezért nem házasodik össze Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja

Nem jósoltak nekik nagy jövőt, mégis 8 éve élnek együtt boldogan.

Détár Enikő és párja, Kiss Péter megtalálták egymásban azt a harmóniát, amiről korábban azt gondolták – a válásaik után – hogy már nem fogják megélni. Mint a Fókusz riportjából kiderül, a kapcsolatuk több mint 8 éve indult, akkor a korkülönbség miatt sem jósoltak sokan nagy jövőt nekik.

Détár Enikő és Kiss Péter

Détár Enikő és angoltanár párja, Kiss Péter (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Tényleg sokan mondták, hogy a miénk egy tranzitkapcsolat, amikor mind a ketten a válásból… akkor az életösztön bekapcsolt” – mondta el Détár Enikő. Párja a következőt tette hozzá: „Én tényleg nagyon szívesen találkoznék azzal a szakértővel, aki 2 hetet adott nekünk annak idején. Ő most egyáltalán még a pályán van-e?!”.

Az 58 éves színésznő és nála 10 évvel fiatalabb párja 7 és fél éve élnek egy háztartásban, sok mindent megéltek együtt, ami megerősítette a kapcsolatukat. Ezenkívül úgy érzik, hogy sok év után is megvan a köztük a kémia, ami összetartja őket. „Meglepő módon még van kémia a nehézségek ellenére is. De ez fontos” – vallotta be Détár Enikő, hozzáfűzve: „Minden fájdalmával együtt, hogy elveszíted ezt a Walt Disney-s családmodell-álmot, ugyanakkor egy teher is lehullik rólad, mert már nem akarod – néha időnként hülyén és görcsösen – összefogni és egybetartani és mindenáron őrizni azt a családi tűzhelyt, amit azért, azt gondolom, még a mai napig is a társadalom nagyjából a nőktől vár el. Ebben volt valami fájdalmas, de felszabadító is”.

Azt mondják, kíméletlenül őszintén beszélnek egymással. A színésznő folyamatos pörgését tudja kezelni a párja, és az olykor feszültségekkel teli munkáinak feloldásában sokat segít Péter remek humora.

Sokan kérdezték már tőlük, hogy miért nem házasodtak még össze, de Détár Enikő ettől már a kezdetek óta elzárkózott. „Őt úgy hakniztam, hogy figyelj, lehet, hogy öregedő nő vagyok, de remek parti: nem kell eltartani és nem akarok férjhez menni” – árulta el nevetve a Dancing with the Starsban is bizonyító színésznő. „Azt éreztem: ez egyszer megvolt. A szép, fehér ruha, a nagy esküvő, minden. Sokáig tartott. Az én részemről nyilván van benne valami önvédelem is, és annak a félelme, hogy én nem szeretnék még egyszer elválni. Nem is az, hogy nem akarnék még egyszer férjhez menni, hanem az, hogy nem szeretnék többet elválni és végigcsinálni mindazt, ami vele jár” – indokolta a döntését.

Détár Enikő és párja jónak és teljesnek érzik az életüket papír nélkül is és továbbra is kéz a kézben képzelik el a jövőjüket.

Olvass még Détár Enikőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top