nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő magánélete

Détár Enikő két pszichológushoz is járt egyszerre

A Bréking! hétfői adásában nehéz témákról, a pánikbetegségről, stresszről és lelki problémákról beszéltek a műsorvezetők a vendégekkel, többek között Détár Enikővel.

A Life TV Bréking! című műsorának hétfői vendégei Détár Enikő, Baronits Gábor és Tóth Andi lesznek, akik Hajdú Steve-vel és Demcsák Zsuzsával nehéz témáról, a stresszről, pánikbetegségekről, lelki problémákról beszélgettek. Détár Enikő nyíltan beszél arról, hogy életének nehéz időszakában két pszichológus segítségét is kérte.

Détár Enikő két pszichológushoz is járt

Détár Enikő nehéz időszakáról mesélt (Fotó: Bréking!)

„Pánikbetegségem nem, de majdnem minden más igen… Nem, azért ez nem így igaz. Én erről beszéltem is régebben, 8 éve nincs semmilyen típusú betegségem. Nekem amikor erre szükségem volt, pont megváltozott életkörülményeim voltak: állásból kirúgtak, meghalt az édesanyám, válás. Tehát ilyen csomagajánlatot kaptam a Jóistentől. És azt gondoltam, hogy ezt nem fogom tudni egyedül megoldani, és én tudatosan nőhöz is, és férfi pszichológushoz is jártam” – mondta az 5 kilót ledobó Détár Enikő.

Nézd meg a hétfői Bréking! teljes adását.

A Brékingben vallottak:

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top