nlc.hu
Sztárok

Veréb Tomi az egyik exéről

Veréb Tomit meg akarta verni a féltékeny exe

Először beszélt erről a színész-énekes.

A LifeTV szerdán este adásba kerülő Bréking! című műsorában az „Aljas húzások a párkapcsolatban” témát vesézik ki a műsorvezetők – Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóri – a meghívott vendégekkel Iszak Eszterrel, Gallusz Nikivel és Veréb Tomival.

Veréb TomiVeréb Tomira nagyon féltékenykedett az exe (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Ennek kapcsán Veréb Tomi elárulta, hogy egy féltékeny exe megpróbálta megverni. „Volt egy viszonylag rövid kapcsolatom egy hölggyel, aki nagyon féltékeny volt, teszem hozzá: teljesen alaptalanul, és akkor úgy gondolta, hogy neki az belefér, ha a féltékenységi roham közben megpróbál engem megverni” – mesélte a tavaly óta házasságban élő, 27 éves színész-énekes.

Veréb Tomi

Veréb Tomi szerint visszaélt a helyzettel az akkori barátnője (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Nyilván ez egy aránytalan küzdelem lett volna. Én pedig, mint férfiember nyilván akkor is úgy voltam, hogy ettől teljesen elhatárolódom, alapvetően ettől az egésztől, hogy mi most verekedjünk vagy bármi. Akkor eszembe jutott, és azóta is sokszor: ez a fajta dolog egy nagyon furcsa helyzet, hogy az a visszaélés, hogy egy férfi nem üthet vissza, nem bánthat vissza… nekem ilyenben volt részem” – vallotta be A Dal 2021-ben is versenyző Veréb Tomi.

A videót itt megnézheted:

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top