nlc.hu
Sztárok

Iszak Eszter a Gyurta Danival való kapcsolatáról

Iszak Eszter nagyon kiakadt – kapcsolatuk ellenére sem hagyják békén a nők a párját, Gyurta Danit

Ugyan bejelentették, hogy együtt vannak, de a privát üzenetek csak nem maradnak el Gyurta Dani közösségi oldalain.

A Life TV kedd este adásba kerülő Bréking! című műsorában a „Hol a határ a netes kommentekben?” témára reflektáltak a meghívott vendégek.

Iszak Eszter

Iszak Eszter és párja a neccesebb rajongói kommenteket simám megmutatják egymásnak (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Iszak Eszter elárulta, hogy amióta nyilvános a kapcsolatuk Gyurta Danival, 20 százalékkal esett vissza az üzeneteinek a száma, amit kap, ahhoz képest, ami tavaly volt. „Az a legdurvább, hogy neki sokkal több nő ír, mint nekem férfi. A nők olyanokban mennek bele, hogy huhh… és nem is a kommentek, hanem a privát üzenetek” – mesélte a Barátok köztben is szereplő műsorvezető-modell.

„Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők még azután is írják a privát üzeneteket, hogy kiderül, valakinek van párja. A férfiak ebben egyenesebbek, azt látom” – mondta el Iszak Eszter, mire a műsorvezető Demcsák Zsuzsa egy bölcs észrevétellel látta el: „Sőt a férfiak a házassággal még inkább. Várd meg, amíg hozzámész a Danihoz, onnantól ez a 20 százalék még kevesebb lesz”.

Iszak Eszter

Iszak Eszterék egyszerűen letiltják a pofátlan kommentelőket (Forrás: Life TV / Bréking! – videó

Arra a kérdésre, hogy mi az, ami legjobban felidegesíti a női gátlástalanságban, Iszak Eszter a következőket válaszolta: „A pofátlanság. Az, amikor teljesen egyértelmű, hogy valakinek van párja, és látja, és annak ellenére is még a hatodik üzenetet is megírja. Megvárja, míg le nem tiltják”. A műsorvezető-modell azt is elárulta, hogy párja ezeket az üzeneteket neki is megmutatja. „Én ezért tudok most annyira nyugodtan lenni, amennyire nyugodt vagyok ebben a párkapcsolatban, mert mind a ketten nyitott könyvek vagyunk, és nem azzal megy el a napom nagy része, hogy azon agyalok: ‘Úristen! Most vajon mit csinál?’ Úgyis tudom, hogy meg fogja mutatni, hogy ha bármi van, mint ahogy én is” – mondta.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Bréking! – videó

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top