nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva a házasságról

Horváth Éva már lemondott arról, hogy valaha férjhez megy

A modell-műsorvezető elárulta, hogyan gondolkodik jelenleg a házasságról.

A Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában a „jó és hosszú házasság titka” volt az egyik beszélgetési téma a műsorvezető-páros, Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóri, valamint a meghívott vendégeik – Horváth Éva, Szabó Győző és Aranyosi Péter – között.

Horváth Éva

Horváth Éva már lemondott a házasságról (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Miért nem házasodtatok még össze? Nem is akartok?” – faggatta Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben is versenyző Horváth Évát. A 42 éves modell-műsorvezető-egykori szépségkirálynő elárulta, hogyan áll most az esküvő-kérdéssel.

„Az a gondolat, hogy házasodjunk össze, körülbelül 33 éves koromig foglalkoztatott, utána úgy gondoltam: jó, ez már a múlté, majd a következő életemben – vallotta be Horváth Éva, aki az életkora miatt már esküvői fotózást sem szeretne vállalni. – Pont most kértek fel, hogy reklámozzak esküvői ruhákat, mondom: Gyerekek, ez már nem én vagyok! Kérjétek fel erre a huszonéveseket!” – mesélte.

Horváth Éva

Horváth Éva korábban szívesen vonult volna oltár elé (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Demcsák rákérdezett: „Akkor nem is téma nálatok otthon?”, mire a kisgyermekes modell-műsorvezető elárulta, hogy nem.

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top