nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi a Tóth lányok viszályáról

Balázs Andi kitálalt Tóth Gabi és Tóth Andi viszályáról: „Én benne vagyok ebben a csoportban. Itt egymást fikázzuk”

A 42 éves színésznő tisztázta a netes háborúskodás hátterét.

Mint arról korábban beszámoltunk, megy a kommentháború Tóth Gabi és Tóth Andi között, amely a fiatalabb énekesnő egyik posztja miatt robbant ki. A Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában az egyik meghívott vendég, Balázs Andi is megszólalt a Tóth lányok civódásáról. A színésznő tisztázta, honnan is indult ki az egész viszály.

Balázs Andi

Balázs Andi tisztázta a viszály előzményeit (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Ebben a csoportban több mint 200 ember van. Én benne vagyok ebben a csoportban. Itt egymást fikázzuk. Itt semmi más nem történik, röhögünk nagyokat, elküldünk egymásnak dolgokat. Ebben a csoportban az Andi is benne van. Nem az volt, hogy ő ezt meglátta és kiborult. Ugyanúgy benne van ebben a csoportban, ő is hozzászólhatna. Ehelyett ő kivette a posztot, és azt mondta, hogy egy zárt csoportban őt pocskondiázzák, és a művészvilág ott éli ki magát” – magyarázta.

A műsorvezető Berki Krisztián ezután rákérdezett: „Neked mi a véleményed erről a képről?

Balázs Andi

A színésznő elmondta a véleményét a Tóth lányok ügyéről (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Az, hogy a Tóth Andi, akit 150 ezer ember követ, reklámcélból kirakott valamit, és ezzel semmi baj nincs. De ismerjük az Andit, ő egy vadóc csajszi, fiatal, végtelenül kedves, édes csaj, aki rosszul kommunikálta ezt a dolgot. (…) Gondolj bele, ha én elkövetek egy csomó hibát az életemben kezdő színésznőként, és van egy ugyanolyan csaj, mint én, én is szólnék neki jóindulatból. (….) Nehogy azt hidd, hogy csak a Tóh Gabi kezdte el, hogy »Ezt nem kellene!«, hanem volt alatta (Tóth Andi eredeti Insta-posztjánál – szerk.) 395 ezer komment, akik azt mondták, hogy ez mi?!” – mondta el Balázs Andi, aki szerint Tóth Gabi a posztjával csak jelezni akarta, hogy kicsit sok Tóth Andi posztja, nem pedig az volt benne, hogy „ásd el magad, öld meg magad!”.

A Bréking! másik vendége, Ganxsta Zolee egy mondatban kommentálta az énekesnők csörtéjét: „Ez egy ernyedt puki a fürdőkádban”.

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top