nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi reagált

Tóth Gabi videóban reagált Tóth Andi vádjaira

Tóth Andi posztolta, ahogy Tóth Gabi egy privát csoportban véleményt alkot róla. Utóbbi reagált a vádakra.

Korábban is lehetett hallani, hogy Tóth Gabi és Tóth Andi nincsenek túl jóban, azonban erről sosem beszéltek. Utóbbi netes bombát robbantott tegnap este azzal, hogy kifotózta és megosztotta, amit Gabi egy privát Facebook-csoportban írt róla. A posztnak óriási visszhangja lett, több ezren kommenteltek – mindkét énekesnőt sokan védik, de sokan beszélnek ellenük is.

Erről a posztról van szó:

Tóth Gabi várt egy fél napot a válasszal, egy videóban reagált a leírtakra.

Az énekesnő azzal kezdte a videóját, hogy elmondta, az elmúlt időszakban több olyan dolog történt, amire reagálhatott volna, de nem tartotta őket annyira fontosnak, mint ezt az ügyet. Elárulta, már az X-Faktor alatt látta, hogy Andi mennyire tehetséges lány, ám a lázadót is felfedezte benne. Pár év elteltével többen megkeresték azzal, hogy Andi rossz irányba halad, de ő talán segíthet neki jó útra térni. Gabit meglepte, hogy Andi ignorálta a jó tanácsait, sőt, úgy reagált, ahogy azt ő nem várta volna. 

A Sztárban Sztár alatt is többször írt neki, hogy legyen kicsit visszafogottabb és a versennyel foglalkozzon, de Andi ezekre sem reagált. Állítása szerint, amikor megtudta, hogy Andi az ő dalát énekli majd, felkereste a TV2 szerkesztőit és mondta, hogy szívesen segít kolléganőjének betanulni a dalt, ám Andi ezt visszautasította, majd később azt mondta a sajtónak, hogy Gabi nem akart vele együtt próbálni. 

,,Megpróbált mártírt csinálni magából a hátamon, amit én még mindig lenyeltem. Annak ellenére, hogy övön aluli dolognak tartottam”

– mondta ezzel kapcsolatban Gabi, majd megjegyezte, hogy még ezek után a fellépőruháját is odaadta Andinak. 

Ezután rátért arra, hogy nagyon zavarja, amit Andi a közösségi oldalán tesz, hiszen nagy felelőssége van, több százezer fiatal követi. „Akit kétszázezer fiatal követ, az ne reklámozzon alkoholt, és ne reklámozzon úgy alkoholt, hogy azt írja, hogy a reggeli kávéjához ezt issza. Mert ezzel azt üzeni, hogy ezeknek a fiatalok is azzal lesznek menők, ha ezt isszák. És ez örökké, amíg én élek, az elveim ellen fog menni, pláne, amióta gyerekem van” – fogalmazott az énekesnő, majd elárulta, hogy a csoport, amiből ezt a posztot kiragadták, egy zárt közösség, amelynek az az elve, hogy senki nem sértődhet meg azon, amit róla posztolnak. 

„Ez egy bizonyos baráti kör, beszólogatunk egymásnak. Ebben az Andika is benne volt, ott volt a lehetőség, hogy válaszoljon a posztomra is. A maga malmára hajtva a vizet, megpróbált mártírt csinálni magából, amivel az a baj, hogy olyan üzenetet közvetített, hogy ez egy online bántalmazás”

– magyarázta Gabi.

Arról is beszélt, hogy ezt Tóth Andi online bántalmazásnak nevezi, holott szerinte az sokkal jobban ebbe a kategóriába tartozik, amit az énekesnő a közösségi oldalán tesz. Gabi szerint Andi ezzel a poszttal ismét mártírt csinált magából, majd tisztába tette a cyberbullying fogalmát. Hangsúlyozta, hogy szeretné jó irányba terelni a fiatal generációt, annak ellenére, hogy a színpadon ő is kicsit kihívóbban öltözik, ám ezt a közösségi oldalán direkt nem posztolja. 

Tóth Gabi reagált a Tóth Andi-féle balhéra

Tóth Gabi reagált a Tóth Andi-féle balhéra (Fotó: Instagram/Tóth Gabi)

A cyberbullying soha nem látott méreteket ölt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top