nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka és Schobert Norbi jogi lépéseket tesznek

Rubint Réka: „Sajnálom és szánom azokat, akik a gyűlölködő kommentekben élik ki magukat”

A Schobert-család megelégelte, hogy gyűlöletkeltő kommentekkel bombázzák a gyerekeiket. Jogi lépéseket terveznek az ellen a csoport ellen is, amely kifejezetten azért alakult, hogy a család minden megnyilvánulását ekézze.

Betelt a pohár Rubint Rékánál és férjénél, akik úgy döntöttek, nem tűrik tovább, hogy gyalázkodó, nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokkal bombázzák őket, különösen gyerekeiket. A jövőben jogi útra terelik az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat különösen abban a csoportban, amelynek fő tevékenysége a családjuk kritizálása.

„7-8 éve van egy ilyen Facebook-csoport, amelyben az utálóink gyülekeznek. Egy ideig követtem, aztán úgy voltam vele, hogy csak energiát vesz el, nincs értelme ezzel foglalkoznom. Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja, mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának” – mondta Rubint Réka, akit egészen addig nem érintett meg a dolog, amíg gyerekeit nem vették célkeresztbe.

Shobert Norbi és Rubint Réka sokáig tűrték, hogy gyalázzák őket

Shobert Norbi és Rubint Réka sokáig tűrtek (Fotó: Bencze Vivien/nlc archív)

„Rám mondhatnak bármit, de az, hogy a gyerekeinket bántják, ráadásul olyanok, akik a profiljuk alapján maguk is anyukák-apukák, nagyszülők… Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, hogy ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem!” – tette hozzá Rubint Réka, aki egy régi, fájó hozzászólást is felidézett a sok közül.

„Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy ’Láttam ezt a k * * *át a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek’ – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ez nem tűrjük tovább” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Rubint Réka.

Sztárok, akiknek elege lett: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top