nlc.hu
Sztárok

Kikezdték őket a kommentelők

Kegyetlen kommentelők: ezeket a hírességeket eléggé kikezdték a kanapéhuszárok

A legtöbb negatív kommentet Dér Heni kapta a Nyerő Páros kapcsán.

Mióta az internetezők véleményt nyilváníthatnak különböző platformokon, azóta egyre durvább kommentcunamikat láthatunk. Ha valaki nem szimpatikus az internet népének, azt egyből kikezdik, legyen szó akár egy olyan emberről, akit csak a tévén keresztül „ismernek”. Idén a legtöbb negatív kommentet talán Dér Heni zsebelte be: annyi bántást, amennyit ő kapott a Nyerő Páros alatt, nem sokan tudnának elviselni. Az énekesnő azonban ebből is építkezni próbál.

„Én nem fogom felvenni ezt a kesztyűt, és nem fogok magyarázkodni a játékok miatt. Mi nem haragszunk senkire, én sajnálom, ha bárki megsértődik, mert szerintem az gyerekes viselkedés. Nem emberi mivoltukban sértettünk meg másokat, hanem játékstratégiában” – mondta a műsor után Dér Heni, majd hozzátette:

„Közszereplők vagyunk, de azt sokan elfelejtik, hogy emberek is.”

dér heni és bakos gergely

Bakos Gergely és Dér Heni (Fotó: Story)

Egy másik énekesnő, akit nagyon sokan bántanak a mai napig: Tóth Andi. A fiatal hírességet az X-Faktorban ismerte meg az ország, ő pedig úgy látja, hogy sokan még mindig azt gondolják, úgy kellene viselkednie, mint akkoriban. A Sztárban Sztár alatt egy kicsit enyhült a kommentcunami, de pár héttel ezelőtt nagyon kiakadt Andi, a felgyülemlett feszültséget pedig egy poszt megírásával vezette le.

„Teljesen megváltoztál”  – én 16 évesen. Megmondjam, mennyit változtam? Lófaszt sem. Sőt. Mindig is egy lázadó, karakán csaj voltam és meglepetés!!! AZ IS MARADOK. Nem fog garbót venni, hajat festeni, más cipőt húzni senki a TE kedvedért. Mi a faszt képzelsz mégis magadról? Majd te megmondod? Aki kedvel, az ilyennek kedvelt meg, aki nem meg haladjon tovább. Ha többet foglalkoznál a saját életeddel, mint az én személyemmel, nem lennél egy rakás bánat. Tisztelet a kivételnek. Tőlem szidjál, a JóIsten úgy is beleveri az arcod a betonba” – írta Tóth Andi az Instagram-oldalán.

A kommentelők Járai Mátét és Járai Kírát sem kímélték: a Nyerő Párosban való részvételükkel óriásit nőtt a követőtáboruk, a népszerűséggel együtt azonban megérkeztek azok a kommentelők is, akik csak mocskolódni járnak az oldalukra. Elárulták, mindenből tanulnak, ám a rosszindulatú emberekkel nem tudnak mit kezdeni. „Még a forgatás előtt beszéltük, hogy annyira rosszat nem tudnak ránk mondani, amit esetleg mi nem gondolunk magunkról olykor” – mondta Járai Kíra.

Járai Máté és Kíra az Életünk története műsorban

Fotó: RTL SajtóKlub

Tóth Gabi 15 éve van a szakmában, átélt már mindent, amit egy előadó átélhet. Az emberek látták a mélypontjait, és a legnagyobb boldogságát, éppen ezért már gyakorlatilag minden lepereg róla. A rosszindulat, és az igazságtalanság azonban őt is nagyon zavarja, erről pedig hosszan írt a közösségi oldalán. 

„Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják le, szabad jogaikra hivatkozva! Én pedig azt gondolom, hogy sokan nincsenek tisztában e fogalommal és a közösségi oldalak használatával! Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat! Senkinek nincs joga bírálni, gyalázni, véleményformálás címszó alatt! Mindenkinek lehet saját nézőpontja, amikkel nem mindenki ért egyet!” – írta Facebook-oldalán az énekesnő.

Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják...

Közzétette: Tóth Gabi – 2020. november 23., hétfő

A kommentelők senkit nem kímélnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top