Sztárok

Rubint Réka: „Az ocsmány kommenteket olvasva elment az étvágyam”

Rubint Rékának elege lett, nem olvas több kommentet, inkább edz.

Schobert Norbi vasárnapi videója kiverte a biztosítékot. A nép (illetve a kommentelők) haragja zúdult rá, és még a celebek is jól megmondták neki. Nos, mint kiderült, a fitneszguru várta, hogy ömlik majd rá a „jóindulat”, de azért ilyen mennyiségű hozzászólásra nem számított. A felesége, Rubint Réka kiállt mellette, szerinte igaz, amit Norbi mond, csak túl nyersen fogalmazott. Az állításai súlyát a családja érzi a legjobban, hiszen egészen elképesztő az a mocsok, ami rájuk zúdult. Réka ebből nem kér többet.

„Az ocsmány kommenteket olvasva, elment az étvágyam. Így ma is, reggeli helyett egy isteni jót futottam. Nézzük a dolgok jó oldalát. Még 1 nap és elérem a lánykori súlyom. És még Update sem kell hozzá! Elég azt a sok gyűlölködő kommentet olvasnom, ami egyes emberek lelkében tombol” – írta a közösségi oldalán Rubint Réka, aki a jelek szerint eléggé kiakadt az elmúlt napok történésein.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top