Sztárok

Schobert Norbi élő adásban magyarázkodik, Rubint Réka is megszólal

Schobert Norbi ezúttal a duci férfiaknak szól be, Réka is elmondja a véleményét a videóban.

Schobert Norbi óriási felháborodást keltett a tegnapi videójával, amelyben azt taglalta, hogy miért nem kívánják a férfiak a feleségüket szülés után. „Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr” – mondta többek között a videóban a fitneszguru.

Nem kellett sok idő, a kommentelőkön kívül Krausz Gábort és Tóth Gabit is felhúzta. Előbbi egy posztban, míg az énekesnő egy élő videóban vágott vissza Schobertnek. Délután már beharangozta, hogy ma este készül egy újabb videóval, ezúttal a férfiak is szóba kerülnek, és megmagyarázza, hogy mire is gondolt valójában tegnap. 

Nos, megérkezett a várva várt poszt:

Norbi azt mondja, csupán az volt a mondanivalója, hogy amikor egy férfi beleszeret egy nőbe, pár évvel később nem egy túlsúlyos anyát szeretne benne látni, hanem azt, aki megdobbantotta a szívét. Szerinte ezt nem kell túlgondolni, ez így van. 

„Ha valaki elvesz egy 80 kilós nőt, szereti a vonalait, a nagy popsiját és ez a nő a szülés után 25 kilót fogyna, akkor ugyanez a probléma állna fent. Hiszen, ez egy másik nő. Nem biztos, hogy a vékony nő tetszeni fog neki” – mondta példának a fitneszguru, aki egy kommunikációs atombombát akart ledobni a tegnapi kijelentésével. Azt is elárulta, nem akar semmi kimagyarázni, és nem akar bocsánatot kérni. 

Schobert Norbi azt taglalja továbbá, hogy sosem volt még ilyen nézett videója, ezt nagyon köszöni. Azt is elmondta, hogy nagyon sok üzenete érkezett – ebből sok anyázós, de jött sok pozitív is. Ekkor megjelent a videóban Rubint Réka is, aki próbálta csillapítani a kedélyeket. 

Fotó: Facebook

„Figyeljetek, tudjátok, hogy a Norbinak van egy sajátos stílusa. Őszinte… Többen kérdezték tőlem, hogy mit szólok ehhez. Hát, szókimondó a Norbi, de egyet tudnotok kell. Kitűzte céljául, hogy az emberiséget le fogja fogyasztani, mivel sok esetben szép szóval, meg simogatva az emberi lelkeket, nem sikerül. Sokszor kimondja azokat a mondatokat, amiket sokan maguknak sem képesek beismerni. Tudnotok kell, hogy tegnap beszélgettem vele erről, hiszen én is háromszor voltam várandós, háromszor adtam életet, három gyönyörű gyermeknek. Norbi nem azokra a hölgyekre, édesanyákra gondolt, akik most szültek. És nem azokra, akik szoptatnak, hanem azokat a hölgyeket és párkapcsolatokat félti, ahol eltelik 3-4-5 év, és nem tudod, hogy miként változtass. Nem védeni akarom, segítő szándék volt benne. Az, hogy a kommunikációja kicsit más, mint az enyém… Hát ő a Norbi” – részletezte Rubint Réka.

A fitneszlady utána abba kezdett bele, hogy senki sem szeretne duci lenni, hiszen ők nem szeretnek belenézni a tükörbe. Meg kell találni a legjobb utat, mert szerinte a túlsúly nemcsak a testet, hanem a lelket is fogva tartja. Arra biztatja az embereket, hogy hallgassák a férjét, mert segíteni akar. Azt is elmondta, hogy most 58 kiló, de Norbi azt szeretné, ha 70 lenne. Ha esetleg 90-re hízna, akkor se hagyná el, mert szereti, de szexet úgy nem ígér. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top