Sztárok

Krausz Gábor nekiment Schobert Norbinak, Tóth Gabi fotóval üzent

A friss apának nem tetszettek a fitnessguru nőkre tett megjegyzései. Krausz Gábor nem válogatta meg a szavait, leírta, mit gondol Schobert Norbiról.

„Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus (…) kiböfögött két lowkarb kakaòsl..sz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyász(…). Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!” – írta Tóth Gabi férje, a chef Krausz Gábor Facebook-oldalán. A párnak egyébként nemrég született meg első gyereke. 

(Fotó: Facebook)

A felháborodást Schobert Norbert mai videója váltotta ki, amiben arról beszél, hogy míg a nők képesek arra, hogy a férfit belső értékei alapján megkívánják, addig a férfiak esetében ez csakis a külsőről szól. „Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adtak a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés” – mondta a fitneszguru. 

Krausz Gábor sokak véleményét foglalta össze, rengetegen gratulálnak a séfnek, amiért nyilvánosan írta meg a mondandóját. Felesége, Tóth Gabi pedig megmutatta, hogy néz ki szülés után a teste, és ezt pozitívan fogadták az énekesnő oldalát követők. 

Tóth Gabi szülés után egy hónappal így néz ki, büszkén vállalja a testét, így üzent Schobert Norbinak

(Kiemelt kép:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top