Egészség

Schobert Norbi: A szülésnél cseszik el a nők, nem adják le a pluszt és ocsmány lesz a bőrük

Sikerült belerúgnia a túlsúlyos nőkbe a fitneszgurunak.

Nemcsak a nőket, hanem a Facebookon kommentelő férfiak nagy részét is sikerült magára haragítania a fittneszguru Schobert Norbertnek. Egy videójában ugyanis arról beszél, hogy míg a nők képesek arra, hogy a férfit belső értékei alapján megkívánják, addig a férfiak esetében ez csakis a külsőről szól.

„Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.” – mondja a videóban Norbi.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top