nlc.hu
Sztárok
Rubint Rékát megváltoztatta a kubai edzőtábor

„Valami történt velem” – Rubint Rékát megváltoztatta a kubai edzőtábor

Rubint Réka a Mokka műsorában mesélt arról, hogy mennyire megváltoztatta őt a Kubában eltöltött edzőtábor.

Visszatért belé az energia! Legalábbis ezt állítják a barátok és a vendégek Rubint Rékáról, miután hazatért a Kubai edzőtáborból. A fitneszlady most a Mokka vendégeként mesélt őszintén az érzéseiről. 

Schobert Norbert, Rubint Réka

Schobert Norbert, Rubint Réka
Fotó: Trenka Attila

A vendégeim azt mondják, hogy valami történt velem ott Kubában, visszatért Rékába az elveszett Réka-energia. Azt mondják a delfinekkel való úszás megváltoztatott engem

– árulta el a nézőknek Réka, aki az edzőtábor után rögtön Spanyolországba vette az irányt, hogy megünnepeljék Norbi 53. születésnapját. Réka az ATP-tenisztornával lepte meg ott férjét, aki imádja a sportot, és habár kedvence, Rafael Nadal hamar kiesett, így is életreszóló élményt szerezhetett.

Nem is csoda, hogy ennyire feltöltötte Rékát a kubai utazás, ugyanis rengeteg élményben volt része a delfinekkel való úszás mellett is:

„Az életérzés, amit tényleg az ember a filmekben lát… éjszaka nyitott kabriókban mentünk, énekeltünk, táncoltunk, folyt a rum, szólt a zene. (…) Sokan riogattak, hogy Kuba, fú, ott minden milyen rossz, koszos lesz, nincs ellátás a szállodákban. Üzenem, hogy nem ezt tapasztaltam: Kuba gyönyörű, fantasztikus, van ellátás. Nyilván az ember ne azt várja, mint a Maldív-szigeteken, viszont várakozáson felül nyújtott nekem Kuba. Akik riogattak, hogy rossz lesz, megnyugtatom, hogy fantasztikus volt”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top